Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 16 december 2014

Borsta tänderna på en vovve

Av bian - 16 december 2014 10:05

Mina hundar får lätt tandsten, dom får massa ben och grejer som ska förebygga men dom får ändå massor! Och kostar massa gör det med... Sista jag var med Eddie kostade det över 3000 kr och då drog dom inte ens en tand!! I alla fall så rekommenderade dom att jag ska börja borsta tänderna pådom och när han låg där på bordet helt drogad såg det lätt ut men när dom är vakna är det inte samma sak. Nova kommer i protest in i badrummet på kvällarna och Eddie springer och gömmer sig :P


Någon som har något tips på hur man kan göra eller vad man ska tänka på?


 

 
ANNONS
 
Elin

Elin

16 december 2014 18:09

Låter inte alls kul att dem får tandsten..vi får också borsta tänderna på vår hund! :)

Kram

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

17 december 2014 15:16

Tandläkaren är ju dyrt för oss människor...sjukt dyrt med djur. Tror tandborstning är bra för djur också. Det finns nån typ av tuggben som ska vara bra för hundar har jag hört. Kanske nått att testa? kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Daniel

Daniel

17 december 2014 17:21

Mina hundar har alltid haft ganska lite tandsten trots att ja alltid varit lite slarvig och bjuder på vanligt godis med socker osv. Torrfodret serveras dock alltid hårt vilket ja tror är bra.
Att betala 3000kr låter ju galet. Antar att de är så dyrt för att dom drogar hunden.
Om jag var du skulle jag testa att gå till någon mindre privat företag, något ställe som klipper klor, tvättar hundar och tar tandsten. Vi klipper tex klorna hos en tjej som har sitt företag hos Arken Zoo. 70kr betalar vi varje gång och de är väldigt bra tycker jag. Hon är både billig och väldigt duktig.
Tandsten har ja en kompis som är duktig på att ta när det krisar. Annars får du försöka lära dig att göra det själv. Kan ju löna sig att försöka hitta någon kurs/utbildning (bör ju finnas) när du har så många djur.

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Evy

Evy

23 december 2014 22:18

Har du provat nåt som kallas dentasticks till hundar. Det sägs ska va bra till hundar om dom får dåliga tänder. Min kille har två hundar man hans syrra har dom mest hos sig å ja tror hon har sånna dentasticks till dom två hundarna.

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se