Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 16 december 2014

Uppe med tuppen :)

Av bian - 16 december 2014 09:38

Idag stod jag upp redan kl 8!!!! Nu låter inte det tidigt för er kanske men ja som jobbar kväll och aldrig somnar förrän kl 2 så är det i alla fall lite tidigt :D Kunde verkligen inte somna igår men måste säga att jag är pigg nu, tror jag kollade på klockan sista gången kl 5 å då hade jag inte ens sovit en stund. Tröttsamt när man inte kan somna...


Vad gör ni när ni inte kan somna? Jag dricker mjölk, av nån anledning blir kroppen lugn av det :D


Idag ska jag jobba 3 pass på jobbet så började 9 och slutar 22 med paus därimellan då men kommer bli en lång dag och vara skönt när den är över. Ska jobba lite extra nu i jultider, men det känns bara bra. Ska vara ledig en vecka i januari då ska jag åka till SPANIENNNNNNN :D :D


Har ni köpt klart era klappar förresten? Jag ska köpa dom sista imorn :D

 
ANNONS
 
Elin

Elin

16 december 2014 18:05

Jobbigt för dig att du inte får sova, att du inte får den sömnen som du BEHÖVER! Måste kännas jättejobbigt?
Jag själv brukar kolla någon video på mobilen då jag blir trött av det, tack för tipset - får pröva det när jag inte kan sova :)

Vilken lyckost som får åka till SPANIEN!!!! :D Hoppas på bilder och MASSA roligt som ni gjort!

Sv; Ja fy, det var otroligt obehagligt!
Vad skönt å höra att det är bra, och att det bara blir bättre och bättre för var dag! Förstår absolut att du inte var det, men nuså :)
Kramar

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Evy

Evy

23 december 2014 22:09

Men guuu jävla lyllo som åker te ett sånt gött ställe som Spanin.. tror ja ska hppe i dina resväskor ja hihi xD *skoja* xP för mig lär det väll ta en evighet innan ja kan åka utomlands igen. Sist ja va iväg med en vän va 2009.

Hehe ja köpte jul klapp både i november å nästan i början av december. :) så dä ä redan klart!... :)

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se