Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 15 december 2014

Tillbaka

Av bian - 15 december 2014 15:26

Nu ÄNTLIGEN är det lite ordning på livet igen och toaletten är klar. Har varit helt slutkörd så inte orkat tänka på bloggningen ens :( Men nu ska jag vara på benen och ska svara på alla era kommentarer som ni skrivit :) 


Lägger upp lite bilder på nya badrummet med här, jag är suuuper nöjd :D Men det tog ganska mycket längre tid än det var sagt från början!!!


Men nu är det så här fint :D


 

   

 
ANNONS
 
Annie

Annie

15 december 2014 16:07

Vad skönt för dig! Vilken lättnad det måste vara :)
Jättefint blev det och vilket stort och härligt badrum ;)

Sv: jo det är ok med mig, värken är där- men lite mindre nu så det är skönt :)

Hur är det med dig och huvudvärken?

Kram!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

15 december 2014 16:36

Men gud vad underbart fint!!! Ser ut och varit värt väntan? :D Önskar att man får så fint i sitt eget när man flyttar hemifrån!
Välkommen tillbaks♥

Sv; Jo det är bra, själv då? :) Bättre med huvudvärken efter allt?
Kramar

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Evy

Evy

15 december 2014 21:27

Snyggt badrum :D såg fint å mysigt ut :)

Ja min dröm va verkligen HET vill ja lova hehe. ;)

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

15 december 2014 22:12

Du har varit sååååå saknad!

Jodå allt är bra med mig :D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
vivi

vivi

16 december 2014 14:19

Åh vad fint det blev Sofia, kanske värt väntan i slutändan :)
Härligt att du är tillbaka och mår bättre :)
Sv. har några klappar kvar, men är näääsätan klar :)
Kramar

http://www.missvivis.se

 
jeljoh13

jeljoh13

16 december 2014 14:50

Blev riktigt snyggt ju ! :)

http://jeljoh13.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se