Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2014

Min skada - Min resa ner och sedan upp - Del 1

Av bian - 14 oktober 2014 23:02

Hade tänkt berätta för er vad som hände mig den där dagen för ganska exakt 7 år sedan nu, varför man ska vara så rädd om sitt huvudet för med skador på det så kan vad som helst hända i framtiden! Så tänkte att jag får dela upp den i 3 delar så ni slipper läsa ihjäl er... :)


När jag var 22 år så åkte jag, mitt ex, hans bror o hans tjej och min bror o en kompis till honom till Danmark. Jag körde en bil och mitt ex brors tjej körde en, dom andra hade inte körkort så ingen annan kunde köra. Vi bodde över en helg på ett ställe och hade jätte mysigt först, med på kväll på lördagen så urartade det, och efter en knuff så föll jag i marken, det var en olycka, men jag fick direkt en fruktansvärd hjärnskakning som skulle bli en del av resten av mitt liv. Jag visste redan på natten att detta som hänt inte var bra för mitt huvud, alla sa till mig att inte sova men när dom andra somnade så kunde jag ju inte göra annat. Vi hade druckit mer än vad man ska och jag var sååå trött. Gick inte mer, och nästa dag skulle jag köra hem från Danmark. 


Jag vaknade nästan morgon, jag kan inte förklara varför jag kände det men jag visste att något var fel. Vi packade, jag åt en macka, kunde inte känna någon smak. Alla sa, att det var för att du drack igår men jag kände INGET. Vi hade kommit hem i tid och jag hade inte druckit efter vi kom hem så så sent drack jag inte. Vi kunde inte komma in på ställen då min bror glömt sitt leg så vi åkte till där vi bodde. Jag ringde min kompis Elin och bara grät o grät, jag visste att något var så fel. På färjan hem köpte jag allt för att känna smak, chokadboll, saltlakrits allt. Men inget smakade något. Jag kan speciellt minnas chokaldbollen, jag satt där och tänkte att jag aldrig mer kommer kunna äta Eestrellas grillchips av någon anledning. Jag somnade och sov hela båtresan. Jag körde hem från Göteborg och det gick faktiskt okej. Vi kom hem, jag la mig bara i sängen och nästa dag när jag vaknade så väntade år av smärta som jag aldrig ens trodde var möjlig...

 
ANNONS
 
Elin

Elin

15 oktober 2014 09:35

Men gud vad hemskt!! :( Kramar

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

15 oktober 2014 19:05

Åhhhh fyyyyy...Skriv merrrr

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
jeljoh13

jeljoh13

15 oktober 2014 22:09

Det låter hemskt!! Det är galet så mkt som kan hända som man inte ens kan föreställa sig.

Intressant att läsa, o att du delar med dig.

Ha det bra!

http://jeljoh13.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se