Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2014

Dagens Tips: Kylda drycker utan vatten

Av bian - 14 oktober 2014 19:20

När man vill kyla exempel vin utan att det ska bli blasigt och äckligt så kan man ta att frysa ner vindruvor och ha i glaset. Funkar ju även till läsk och alllt annat med :) Funkar med annan frukt med men att dom har skalet gör att vatten inte lämnar frukten :) Gör faktiskt också att drycken ser lite roligare ut, perfekt till bål :)


Testa gärna och återkom med resultat :D


 

 
ANNONS
 
natalia

natalia

14 oktober 2014 20:27

Aldrig hört men låter lite coolt ;) Ska prova!

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

14 oktober 2014 20:43

Men fyyyy att någon annan fick mina besökare ;( Hahaha ;)
Nä men tack så hemskt mycket för att du sa till! :)

Bättre med dig idag? <3

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

14 oktober 2014 21:08

Svt! Går portkoden på! Men kolla först på säsong 1 ;) Som gick förra året ;)

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

14 oktober 2014 21:11

Ja det går att se på svt play :)

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

14 oktober 2014 21:19

Smart tips! ;-) Det måste jag prova vid tillfälle :-)
Jag dricker ju ingen alkohol, men får prova i läsk ;-)

Kram!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

15 oktober 2014 09:28

Roligt och bra tips! :D
Sv; Absolut! <3 Kramar

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se