Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2014

Inlägget om Fotovinnaren

Av bian - 14 oktober 2014 15:17

Vinsten var ju att få ett inlägg i min blogg om dens blogg som vann så tänkte jag skriva lite text här om Natalia så får ni gäran besöka hennes blogg genom att klicka på bilden nedan :) Hon kommer även vinna en liten sak jag ska hem till henne som extra vinst men det kan ja ju inte berätta här vad det är för då blir det ingen överraskning :D


Jag och Natalia har följt varandras bloggar nu under en tid faktiskt, hon är alltid en sån som kommenterar tillbaka och ibland mer svar på olika saker än det man själv skrivit till henne. Väldigt go och positiv tjej som skriver om väldigt mycket blandat i sin blogg och det gillar jag. Hon skriver om det mesta som händr i hennes vardag kan man nog säga :)


Jag tycker verkligen ni ska besöka hennes blogg, ni kommer inte ångra er :)


  
ANNONS
 
natalia

natalia

14 oktober 2014 16:10

Åh tack så hemskt mycket!
Jag skickar iväg ett mejl snart, ska bara komma hem ;) Ska bli spännande att se vad de är du ska skicka hem till mig. ;) Och så kul att vinna!

http://nattis.bloggplatsen.se

 
Morgan

Morgan

14 oktober 2014 18:38

Tänkte höra med dig.... Vad tycker du om en legalisering av cannabis? Medicinsk eller laglig? Gå gärna in och läs mitt inlägg om alkohol vs cannabis!

http://www.nattstad.se/morganw

 
natalia

natalia

14 oktober 2014 20:25

Attans! Det har jag missat helt, måste vart när jag svarade på kommentarer på mobilen men tack för att du säger till! ;) Ska hålla koll nu! :)

http://nattis98.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se