Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2014

Känns ganska bra

Av bian - 14 oktober 2014 11:45

Idag har firman varit här som har gjort min toa, dom hade tydligen lejt ut jobbet till en annan firma så inte ens dom som gjort det men blir ju ändå dom som är ansvariga för det. Om jag har riktigt tur nu så kommer dom att fixa allt, vi ska höras senare idag eller imorgon så får bara hålla alla tummar jag kan för att det blir så så man slipper allt tjafs med försäkringsbolaget. Har inte sovit en blund inatt, o kanske inte så konstigt det. 


Kommer vara ett arbete som tar lååång tid att få till och allt detta för att några hantverkare slarvat från början, varför bara inte göra det bra från början??!! MAN BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT!!!!

 
ANNONS
 
Elin

Elin

14 oktober 2014 12:11

Tycker så jävla synd o dig! Förstår verkligen att du blir trött. Lider med dig...:( ta hand om dig <3
Sv; Nej det var min systers och hennes kille. Vi vet inte vad som hänt med honom egentligen men han mådde så himla dåligt så de var tvungen och avliva honom. Han var väldigt gammal, trött, sliten (han orkade iprincip ingenting), han hade fått två knölar på sig som vi inte vet om det var cancer eller fettknölar osv. Finns ett inlägg om det <3 Kramar

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

14 oktober 2014 12:23

Usch!

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Daniel

Daniel

14 oktober 2014 12:53

Om det är ett fel som firman är orsak till så ska dom ha en egen försäkring som går in och står för skadorna. Om det är något annat som är orsak så har du din försäkring.
Det är så klart jobbigt när det blir sånt här skit men när allt är klart ska de inte kostat dig något och du bör då ha ett renoverat badrum.
Hoppas det löser sig snabbt och smidigt för dig.

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

14 oktober 2014 13:21

Det var det verkligen :) <3
Sv; Det är lugnt, haha missar också ibland. Ja, det är hemskt! Känns som hela ens liv är förstört...men det kommer självklart kännas bättre efter ett tag. :/

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se