Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2014

Gick ju inte så bra...

Av bian - 11 oktober 2014 09:29

Att ha olja i håret :P I all min trötthet igår så glömde jag den jädra oljan!! Kom på det när jag låg under täcket och hade släckt ner allt, satte mig upp på sängen men när jag kände kylan på golvet så sket jag i det :D Var ju ändå lite osäker på vilken olja jag skulle välja så nu kan jag hinna forska lite i det innan jag testar :D Jag älskar ju min ekologiska argan olja, den funkar bra för det mesta men frågan är hur det är i håret när man har mer. Den är ju inte stor den lilla flaskan...


Så nu undrar jag: Sover du någonsin med olja i håret? I såna fall vilken? :D

 
ANNONS
 
natalia

natalia

11 oktober 2014 09:55

Sover aldrig med olja i håret ;)

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
trollet

trollet

11 oktober 2014 13:18

Har aldrig testat men ser fram emot recension

http://lchftrollet.blogg.se

 
Oldmolly

Oldmolly

12 oktober 2014 09:38

Vill minnas att jag någon gång i mina unga år hade olja i håret. Minns inte vad det var för olja, men något biologiskt i alla fall. Kära nån, så det var jobbigt att tvätta ur sen. Höll på att aldrig få bort det. Det gör jag aldrig om.

http://oldmolly.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se