Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2014

Sova med olja i håret

Av bian - 11 oktober 2014 00:19

Ja hur ska detta gå? Min frisör sa åt mig att sova med olja en hel natt i håret, jag är lite nervös hur ska detta gå. Kanske vaknar av att hundarna står och slickar mig i håret :D Funderar på att blanda argan+olivolja och testa?!! Undrar om det kan funka.... Återkommer såklart med resultat imorn, kanske hela sängen full i olja. Hahahaha. Får nog bli handdukar i sängen inatt.


Någon som testat att sova med olja i håret? I Såna fall vilken olja använde ni? :)

 
ANNONS
 
Daniel

Daniel

11 oktober 2014 00:53

En sommar för massor av år sen skulle ja vila lite mellan min solning. La mig på sängen och somnade. När ja vaknade hade ja legat emot väggen och sololjan ja haft på mig hade sugits in i tapeten. Det blev ingen snygg fettfläck vill ja lova, nästan lika lång som sängen och ca 30cm hög.
Håll huvudet på kudden så slipper du renovera i alla fall :)

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Susanna

Susanna

11 oktober 2014 08:36

Hihi jadu, jag sover faktiskt med olja i håret varje natt. Inte mycket, men lite i topparna, funkar fint för mig ;D

http://www.oslofru.com

 
THE REVOLT

THE REVOLT

11 oktober 2014 23:04

Jag har det hela tiden i mitt hår efter att jag duschar? o.O Det är ju inte så att du ska duscha i det :o så sängen kommer inte bli full av olja. Men vet som sagt inte hur mkt olja du har i håret så :)

Men jag använder olika, olivolja, eller arganolja osv :o just nu använder jag ngn som jag har problem med namnet. Glömmer namnet hela tiden xD

http://TheRevolt.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se