Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2014

Detta tyckte jag ikväll

Av bian - 10 oktober 2014 22:33

Hmm jag tycker massa blandat ikväll känner jag om Idol :D För det första, dom i juryn, dom är vuxna människor kan dom inte sluta avbryta varandra som småbarn hela tiden. Och sedan, uppträdandet, Tommy Nilsson och nån Tove?! Det var det smörigaste jag sett i hela mitt liv, jag älskar Tommys låtar om man slipper se honom men detta var ju som dom stod i ett bregott paket :D


Sedan dom som sjöng:

Fanny och Rolf, jag tycker dom verkar vara skit goa o coola människor men alltså vad gör dom i Idol. Dom passar inte alls in där och deras röster håller inte alls.

Mollie - var bra som vanligt men lika väl klämkäckt kanske

Petter - Ska jag bara heja på, tror han kommer bli grym i framtiden!!!

Josefine - Var grym ikväll tyckte jag, bra jobbat från att förra veckan hänga löst

Niklas - Också lite halvlam. Jag tror inte på det han sjunger, det känns helt tomt

Lisa - Jätte go tjej med fart o fläkt men kanske lite too much för min smak

Matilda - Lite samma som alltid, det får hända något nytt med henne snart. Hon är ju grym men samma samm tycker jag!

Ludvig - Den absolut sötaste av allihopa, lite som Kevin Walker :D


Nu ska jag vänta på vem som åker ut.... SPÄNNANDE.....


Jaha, det var ju ganska väntat, blev Rolf :) Men han verkar vara en störtskön människa så han blir

nog något bra ändå :D

 

 
ANNONS
 
natalia

natalia

10 oktober 2014 23:17

Missade idag, det enda jag såg var vilka som gick vidare o vem som åkte ut ;)

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

10 oktober 2014 23:41

Svar: Vilken tur att jag inte missade något då ;)

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
sanna

sanna

10 oktober 2014 23:54

Håller med i vissa! mina favoriter är mathilda och philip och fanny!
jag hatar ludwiggg...

http://zinja.se

 
natalia

natalia

10 oktober 2014 23:54

Haha ja jag tycker dem byxorna är skitfula! Skulle aldrig ha på mig dem.

Ja det ska jag då se till att göra ;)

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

11 oktober 2014 00:06

Tommy Nilsson och Tone Norum? Kollar inte idol....tycker det är lite tjatigt efter 10 år. kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Evy

Evy

11 oktober 2014 00:16

Ja slutade kolla på Idol efter att hon Saranda åkte ut. Hon va bra tycker ja när hon va med. :) synd bara att hon inte sen fick vara med. Tycker inte det blev lika kul å kolla på Idol när hon försvan. :/ så nu följer ja henne vidare på Instagram :)

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se