Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2014

Idol 2014

Av bian - 10 oktober 2014 17:36

Alltså jag kan inte bestämma mig vem jag ska heja på i år??!!! Jättesvårt ju, tjejerna är väldigt duktiga men vill hålla på en av andra könet med så jag har två. Petter gillar jag ofta, tror det kan bli något av honom :) Ingen är dålig heller men vissa av tjejerna är helt otroliga i år. Känns som en tjej vinner i år :D


Vem hejar ni på? Någon ni gillar mindre bra?


 

 
ANNONS
 
Anna

Anna

10 oktober 2014 19:54

Nu har jag äntligen hittat din nya blogg :D Vilka goda recept du lägger upp!!

Jag tror jag ska heja på Niklas, han är söt!

Kram från Anna

http://Har ingen

bian

10 oktober 2014 19:56

Men hej Anna :D Tror absolut jag vet vem du är, även om du inte har blogg! Hur är det med dig nu förtiden? Längesen ja såg dig i bloggvärlden!

Kramis

 
Elin

Elin

11 oktober 2014 18:21

Hm, väldigt svårt och veta vem man ska heja på ;) dock kollar jag inte själv på idol.
Sv; Tack så sött av dig! <3 Kram

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se