Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 29 september 2014

Parmesankyckling

Av bian - 29 september 2014 18:35

Idag skulle jag ju testa en ny rätt och den blev hur jädra go som helst!!! Blev själv förvånad faktiskt :) Superenkelt att göra, lite kladdigt men helt klart värt det. 


Så här gjorde jag: (Till en person)


För 6 bitar

3 kycklinginnerlårfilé (går såklart med andra filéer med men dessa hade väldigt bra storlek, skär storlek ungefär som en nugget)

1 ägg

vetemjöl

ströbröd

1/2 dl riven parmesan

Salt, peppar, torkade örter


1. Dela bitarna en gång så dom får storlek ungefär som nuggets. Värm en stekpanna med olivolja.

2. Ta fram 3 skålar. I första har man mjöl. I den andra vispar man upp ett ägg. I tredje blandar man några msk ströbröd, parmesan, salt, peppar och torkade örter (valfritt, dom man tycker om)

3. Doppa kyckling bitarna i ordning skålarna står och i stekpannan tills dom fått din färg. Ta upp en bit och skär så du ser att dom är klara :)


Jag gjorde en sötsursås med lite matlagningsyoghurt till. Jag gjorde även en wrap som blev super gott! La i ruccula, majs, dressingen, soltorkad tomater och parmesan. Hade tagit rödlök med men den var helt rutten så den fick slängas. En rätt som är enkel att göra och passar alla åldrar :D Ska göra den här rätten ofta kan jag lova, den var verkligen en 5 poängare :D


   

 
 
Elin

Elin

29 september 2014 20:36

Men mums vad gott det lät då! Gör mig inte så hungrig haha ;)
Sv; Ja det får göras..ingen aning varför det blir så, nästan varje dag ju! Hoppas snart bara på att det rinner och rinner så att jag får bränna. Ända som kanske hjälper? Kramar :)

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
sanna

sanna

29 september 2014 21:37

åh vad gott!

http://zinja.se

 
jeljoh13

jeljoh13

29 september 2014 22:14

Det ser riktigt gott ut! :) Älskar mat hehe :D

http://jeljoh13.bloggplatsen.se

 
värmlands tjej

värmlands tjej

29 september 2014 23:42

Jag tycker Gi metoden funkar ganska bra bara man väl känner motivation att vilja gå ner i vikt för det å så får man ju såklart röra på sig mellan åt eller gymma så går man ner i vikt. Jo kanske o början kanske man går långsamt ner i vikt om man inte ä helt van från början men magen vänjer sig så småning om. :) men annars kan man ju prova pulver diét versonenom man känner att man vill gå ner lite snabbare i vilt. Visst Gi funkar bra för mig tycker jag iallafall :) bara man äter Lagom mat portion å såklart rör på sig eller går vpå gymäven så visar det resultat till slut. :)

http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

30 september 2014 19:19

Hm, jag vet faktiskt inte precis. Min syrra har gjort det och det gjorde så att hon inte blödde mer. Tror att hon gjorde det för ett-två år sen och hon har bara blött en gång sen dess och hon blödde konstant annars. Ja verkligen men får ju nåt positivt sen och slippa det. :) Ha en bra kväll!

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
ami

ami

1 oktober 2014 16:41

tack för tipset, mår skit just nu och har svårt att komma inspiration i köket. Tack :)

http://twofaced.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se