Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 27 september 2014

Tankar om Estonia

Av bian - 27 september 2014 11:01

Igår kväll så kunde jag bara inte somna, hamnade på Aftonbladet och fastnade i deras historia om Estonia och intervjuer med dom överlevande. Alltså vilken mardröm dom har gått igenom, alla döda dom fick se. Hur klarar man något sånt? Visst man måste men tankarna kan ju aldrig riktigt lämna en... Kan inte förstå varför dom inte bärgade båten efter olyckan, tänk så många familjer som hade kunnat få ett avslut. Tänk alla tankar som går runt om vad som hänt med de anhörigas kroppar osv. FY ALLTSÅ <3


Om du hade haft en anhörig på färjan hade inte du då velat få upp kroppen och få ett avslut, ett ställe att gå till när man är ledsen och på årsdagar? Jag hade då velat det... Usch vad hemskt, sånt ska ju bara inte få hända ;(


Minns precis var jag satt hemma i vårt hus på Smögen när det hände, min bror fyller år den 28 spetember o han hade precis fått paket... Minns ni var ni var? Ni som är över 20 då...

 
 
Elin

Elin

27 september 2014 18:20

Usch så hemskt! :( Håller med om att de kunnat bärga båten. Kram

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
sanna

sanna

28 september 2014 10:47

läste också lite där!håller verkligen med dig!

http://zinja.se

 
Ida

Ida

28 september 2014 12:50

Jag var 10 år då. Minns att de visade massor på nyheterna. Förstod då inte allvaret i hela situationen, men förstod att det var dåligt. Minns att de pratade mycket om bogvisiret osv. Såg dokumentären förut på tv, väldigt tragiskt. kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se