Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 20 september 2014

Egen Äppledryck

Av bian - 20 september 2014 14:02

Idag har jag ÄNTLIGEN tagit tummen ur r**en och fått testat denna äppledrycken. Var en Bingospelare på mitt jobb som rekommenderade den, att hon brukar göra den och att den var jätte god :) Har tagit tid för mig att fått gjort det men idag hade jag bestämt mig för att slå till :D


Jag hoppas verkligen att den ska bli god, värt att prova. Vet inte hundra om ja fick allt rätt men hoppas det ska bli bra. Den ska stå i 2-3 dagar så tar ett tag innan man får veta resultatet. Återkommer med recept om den blir god :)


Har ni testat att göra egen saft eller dryck nån gång?


 

 
ANNONS
 
Annie

Annie

20 september 2014 14:29

Du är så duktig med ditt hemmapyssel! ;-)
Ser gott ut :-)

Hur är det med huvudvärken, bättre?

Kram!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

20 september 2014 15:06

Men vad roligt med hemmagjort äppelsaft! Spännande :D
Ja vi har gjort saft, jättekul. :) Kram

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
bokprinsessan

bokprinsessan

20 september 2014 15:08

Jag har gjort saft och det var inte svårt. Det var ganska enkelt.

http://bokprinsessan.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

20 september 2014 18:56

Men tack så mycket, vad glad jag blir! :D

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

21 september 2014 11:11

Oj en massa nya saker på en gång, både dryck och Yoga ;)
Själv älskar jag yoga om jag har rätt instruktör iaf. Är lite arg på mig själv för att jag inte anmält mig till ngn kurs denna termin.
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se