Allt om mitt liv... Å lite till

Alla inlägg under augusti 2014

Av bian - 18 augusti 2014 19:57

Måndag är den dagen jag gillar sämst, så är det bara! Vet att jag klagar jämt, vet inte vad jag ska se som positivt :D Är ju jätte långt till FREDAG :D Gillar ni måndag?


Ett gott skratt förlänger ju livet, jag älskar filmer med djur som gör tabbar o roliga saker så här får ni skratta lite kära Bloggvänner :D


ANNONS
Av bian - 18 augusti 2014 11:46

Ikväll är det stora premiärer på gång på tv :D Jag vill se alla men tyvärr krockar Idol med Morgan o Ola-Conny, kanske kan se Morgan o Ola-C efter på kanal5play. Blir roligt att det finns lite att se på en Måndag, tycker den dagen är dåligt program annars, samma med en tisdag då går det bara dåliga saker men nu när hösten drar igång kanske det blir annorlunda :D


Vad ska ni se på tv ikväll? :D


Idol kl 20 på 4an

Leif´s restaurang kl 21 på 4an

Morgan o Ola Conny kl 20 på 5an

Paradise Hotel kl 22 på 3an

ANNONS
Av bian - 17 augusti 2014 15:32

Åhhh vad jag älskar att göra ny mat, inte alltid det blir bra men så roligt att testa nytt :D Igår gjorde jag fisk i smörpapper men potatis o dill/basilikasås. Alltså det var så gott så jag jag ville inte sluta äta, men det tog slut :D


Ni måste testa att göra detta, ni kommer inte ångra er!


1. Sätt på ugnen på 200 grader

2. Smöra en liten bit av ett smörpapper, mitten av det. Lägg på rödlök i skivor, 3-4 tomatskivor, på med en bit fisk. Jag tog torsk. KLägg på lite strimlade soltorkade tomater. Lägg på färska örter, jag tog basilika, persilja och spenat. Färsk dill vore toppen men den var slut i växthuset :D Lägg över två bitar med smör.

3. Vik över långsidorna, jag tog två smörpapper per paket för ifall det går sönder. Sedan rullar man in kanterna så det blir ett paket. På med svartpeppar och havssalt.


In med fisken i ugnen. Under tiden fisken står inne, ca 20 minuter. Kokade jag bitar av potatis och sparris. Gör man bitar som ni ser på bilden innan kan man koka potatisen och sparrisen ihop, tog ca 10 min. Sedan gjorde jag en dill/basilika sås. Den gör jag så här. I med smör i en kastrull. Hacka dill o basilika fint och ha i smöret. Blanda i någon minut och sedan i med grädde. Jag hade ca 1 dl grädde, till 1 person. Vill man ha såsen lite tjockare så kan man ha i lite maizena men jag gillar den ganska rinnig :D Jag tog ur fisken ur paketet innan servering, så såsen som blev i paketet hade jag över fisken sedan :) 


Så detta tycker jag ni ska testa, hur underbart gott som helst :D

   


Av bian - 15 augusti 2014 14:04

Här om dagen skulle jag ju för mig att göra Ravioil men det blev inte alls som jag ville och min hunger hade inget tålamod :D Så istället gjorde jag Cannelloni, hade aldrig gjort det innan. Hade köpt färska lasagneplattor och det var lite kladdigt men väldigt gott o enkelt. Jag gjorde två fyllningar en med lök o svamp som ja stekte innan o ost sedan gjorde jag en med tomat, mozzarella o soltorkade tomater :) Bägge blev goda! Man gör en vanlig vit sås med ost i och har över, jätte gott :D Man lägger i lite fyllning mitt på en platta och sedan rullar man ihop försiktigt :)

   

225 grader i 20-15 min, tills rullarna fått färg. Skulle nog vara väldigt gott att ha nån köttfärsröra i, det ska jag testa nästa gång :DAv bian - 13 augusti 2014 11:58

Jag är verkligen inte en person som går till gym, det är bara inte min grej. Inte det att ja inte gillar att motionera men med massa andra som man dessutom troligen känner eftersom alla här tränar på samma ställe :P Så nej tack, men jogga gjorde jag innan sommaren och har idag börjat igen. Jag gör en jogg/promenad kan man säga haha :D Ja är så dåligt tränad o med min spänningshuvudvärk så tar jag det ganska lugnt men känns bättre att göra detta än inget. 


När jag kom hem blev det lite yoghurt med eko kiwi :D Mums! Idag ska jag testa att göra egen ravioli, undrar hur detta ska gå! Jag återkommer med resultat och tips, om det nu mot all förmodan skulle bli bra :D


Helt plötsligt är jag sugen på att köpa en pastamaskin med, ska kolla upp detta :) Någon som har en pastamaskin som vet någon sort som är bra? :D

Av bian - 12 augusti 2014 21:03

Efter sist säsong så sa jag att jag aldrig mer skulle se, mest att jag var bitter att den värsta personen i huset vann!!! Men jag ska nog se första avsnitten i år och se vad jag tycker. Hahaha värdelösare program får man ju leta efter alltså men man blir ju beroende av skiten, är ju så med all skit: cigg, alkohol, godis, mat, droger o Paradise Hotel :P

Dålig jämförelse men sant  


Frågan är: kommer ni se? :D

Av bian - 12 augusti 2014 19:21

Haft en toppen dag idag faktiskt, varit ute i Kungshamn och ätit lunch. En lunch som nog gör att jag är mätt i 3 veckor framöver, kommer itne vara hungrig mer idag i alla fall kan jag lova. Känns att badgästerna är på väg bort, på bolaget var dom minsann men av alla regn så blir dom väl sugna på lite vin :D


Jag köpte ett nytt EKO vin :) Har inte testat det innan så jag hoppas det ska vara gott, Rose blev det! Någon som testat detta? Så här stod det om det: Torr, bärig smak med inslag av vattenmelon, smultron och blodgrapefrukt. 


GIllar verkligen alla dessa EKO viner som pluppar upp hela tiden, det betyder att det säljer bra med ekologiskt :D


     

Av bian - 12 augusti 2014 13:44

För ett tag sedan så beställde jag ett halsband från mittnamnhalsband.se Jag ville ha alla djurens första bokstäver och kände mig lite jobbig som vill kräva massa saker med med 9 djur blir det svårt att trycka ihop på ett halsband :D I alla fall, dom var otroligt hjälpsamma och gjorde mig verkligen jätte nöjd! Jag älskade halsbandet men jag blir så töntig, att ja blir rädd om det istället så jag hade använt det max 5 ggr och skulle på kalas. Så sa en kompis, varför har du ett tomt halsband bara o inget på? Då hade hjärtat lossnat :( Jag har inte gjort något speciellt alls så vet inte vad som hänt men mailade dom och tänkte att jag får väl köpa ett nytt, för jag älskar det verkligen men dom lovade att skicka mig ett helt nytt!!!!


Det kallar jag bra Service!! Massa plus till dom, och väldigt trevliga att maila med också! 


Ni måste kolla in deras sida, finns massa fina smycken och så roligt att få ett personligt. Ursäkta den dåliga bilden, det är verkligen jätte fint i verkligeheten :D


Namnen är i ordning som dom kom till mig: Nova, Selma, Iza, Elvis, Iris, Meya, Eddie, Wilda o Ronja :D


 

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se