Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2014

Ledig torsdag

Av bian - 28 augusti 2014 12:45

Idag har jag min lediga torsdag o vädret är fantastiskt!! Så varför sitter jag inne?? :D Haha jo för att ja bestämde mig för att innan ja går ut ska jag dammsuga bägge våningar och bädda och fixa disken. Nu är det gjort så ville hinna blogga en gång med inna jag drar ut i solen. Ska ta med mig Amelia tidningen ut och bara sitta o gotta mig i solen! Ja vill försöka vila lite medan jag är ledig så min huvud får vila lite, jag har så otroligt svårt att sitta still när jag är ledig, vill bara greja å fixa i huset. Kvällarna är lättare att slappna av, när det börjar mörkna!


Vad gör ni när ni vill bara vill slappa och få lugn o ro?

 
ANNONS
 
Elin

Elin

28 augusti 2014 15:22

Åh vad skönt och vara ledig! Härligt att ni har fint väder :D
Hm..jag vill göra allt möjligt, lyssna på musik, va med kompisar m.m
Sv; Visst :D
Kram

http://elin-mylife.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

28 augusti 2014 15:51

Vad härligt med sol ;-)
Här är det molnigt och trist väder.

Då tittar jag på nån av mina favorit-serier, träffar vänner eller tar en kopp te vid kaminen ;-)

Förstår hur du menar. Jag är också lite så att jag vill vara igång, lite allt eller inget ;-) Men har fått dra ner på tempot sen man blev sjuk :-)

Kramar/

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

 
natalia

natalia

28 augusti 2014 21:14

Åh så gött o va ledig, mamma var med ledig...var ju inte lite avis ;D

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Daniel

Daniel

29 augusti 2014 11:40

Jag har många dagar när det inte händer så mycket, men det är oftast de dagar man är igång som man saknar att slappa :)
Har mycket i huvudet just nu och då är det svårt att känna sig helt avslappnad även om man inte gör så mycket och egentligen bara tar det lugnt.

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

29 augusti 2014 13:03

Mitt tips är att ta och åsidosätta egentid, boka in en dejt med dig själv där du tex tar ett bad, fixar naglarna, lägger en ansiktsmask , ser en bra film ... det brukar kännas mer speciellt när jag åsidosätter tid åt det :)
Sv . ha ha nej lite knepigt är det att han inte gillar räkor :)
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se