Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2014

Mat i stora lass :D

Av bian - 15 augusti 2014 14:04

Här om dagen skulle jag ju för mig att göra Ravioil men det blev inte alls som jag ville och min hunger hade inget tålamod :D Så istället gjorde jag Cannelloni, hade aldrig gjort det innan. Hade köpt färska lasagneplattor och det var lite kladdigt men väldigt gott o enkelt. Jag gjorde två fyllningar en med lök o svamp som ja stekte innan o ost sedan gjorde jag en med tomat, mozzarella o soltorkade tomater :) Bägge blev goda! Man gör en vanlig vit sås med ost i och har över, jätte gott :D Man lägger i lite fyllning mitt på en platta och sedan rullar man ihop försiktigt :)

   

225 grader i 20-15 min, tills rullarna fått färg. Skulle nog vara väldigt gott att ha nån köttfärsröra i, det ska jag testa nästa gång :D 
ANNONS
 
Daniel

Daniel

17 augusti 2014 13:19

Värsta hejaren på mat ju. Jag hade föredragit nån köttfärsröra i :)

http://danneking.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se