Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2014

Morgon jogging

Av bian - 13 augusti 2014 11:58

Jag är verkligen inte en person som går till gym, det är bara inte min grej. Inte det att ja inte gillar att motionera men med massa andra som man dessutom troligen känner eftersom alla här tränar på samma ställe :P Så nej tack, men jogga gjorde jag innan sommaren och har idag börjat igen. Jag gör en jogg/promenad kan man säga haha :D Ja är så dåligt tränad o med min spänningshuvudvärk så tar jag det ganska lugnt men känns bättre att göra detta än inget. 


När jag kom hem blev det lite yoghurt med eko kiwi :D Mums! Idag ska jag testa att göra egen ravioli, undrar hur detta ska gå! Jag återkommer med resultat och tips, om det nu mot all förmodan skulle bli bra :D


Helt plötsligt är jag sugen på att köpa en pastamaskin med, ska kolla upp detta :) Någon som har en pastamaskin som vet någon sort som är bra? :D

 
ANNONS
 
helga

helga

14 augusti 2014 10:06

Bra att du håller igång!!

Egen pasta är jag också så sugen på att testa...

http://www.helga1.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

15 augusti 2014 11:14

Vad duktig du är, avskyr att springa, men borde verkligen ge mig ut och iaf promenera. Min kropp behöver lite mer muskler , speciellt i ryggen :P
Ohhh spännande med egen pasta, du får berätta sedan hur det gick :)

Sv. hi hi ja han är ruskigt lik min make vår Lilleman, ska försöka ta foto ngn gång och liksom "kopiera" ngn av makens barnsdomskort, då kan man verkligen se hur lika de är ;P
Kram!

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se