Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2014

Mitt super fina halsband

Av bian - 12 augusti 2014 13:44

För ett tag sedan så beställde jag ett halsband från mittnamnhalsband.se Jag ville ha alla djurens första bokstäver och kände mig lite jobbig som vill kräva massa saker med med 9 djur blir det svårt att trycka ihop på ett halsband :D I alla fall, dom var otroligt hjälpsamma och gjorde mig verkligen jätte nöjd! Jag älskade halsbandet men jag blir så töntig, att ja blir rädd om det istället så jag hade använt det max 5 ggr och skulle på kalas. Så sa en kompis, varför har du ett tomt halsband bara o inget på? Då hade hjärtat lossnat :( Jag har inte gjort något speciellt alls så vet inte vad som hänt men mailade dom och tänkte att jag får väl köpa ett nytt, för jag älskar det verkligen men dom lovade att skicka mig ett helt nytt!!!!


Det kallar jag bra Service!! Massa plus till dom, och väldigt trevliga att maila med också! 


Ni måste kolla in deras sida, finns massa fina smycken och så roligt att få ett personligt. Ursäkta den dåliga bilden, det är verkligen jätte fint i verkligeheten :D


Namnen är i ordning som dom kom till mig: Nova, Selma, Iza, Elvis, Iris, Meya, Eddie, Wilda o Ronja :D


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Annie

12 augusti 2014 18:06

Ser verkligen fint ut, har letat efter något liknande att ha min o min pojkväns namn på :) Bra tips!

///Annie XO

 
Vivi

Vivi

13 augusti 2014 10:41

Åh vad fint!! Fin grej att ha djurens namn på det sättet. Verkligen skitbra service rent ut sagt, då måste jag in och kika. Ska inte beställa just nu , men när jag får ett jobb :)
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se