Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 6 juli 2014

Helgen snart över

Av bian - 6 juli 2014 17:07

Kan inte förstå att jag faktiskt ska ha SEMESTER i år :) Egentligen inte så länge men ändå :D Börjar nästa tisdag, jobbar sön o mån och sedan veckan efter med. Ska bli så otroligt skönt att bara vara ledig och kunna göra precis vad jag vill eller i alla fall det som ja kan med vovvarna :)


Mitt ex hade lovat att passa dom lite men verkade som han "glömt" det, blir så besviken på honom ibland. Han vet hur mycket jag håller på med djuren och försöker få allt att funka. Jag hade tänkt åka till Skåne nån dag på semestern men blir väl kanske inte så nu... Jaja går inte att sörja men så typiskt. 


Har ni semsester eller ska ni ha? Eller lov kanske? GUd så lyxigt den tiden man hade sommarlov, man vet inte hur bra man hade det då :D

 
ANNONS
 
Daniel

Daniel

6 juli 2014 21:38

Jag har semester. Väldigt skönt :) Härligt att även du ska få lite ledighet.
Det var nåt speciellt när man fortfarande hade sommarlov. Sommaren blev liksom längre då på något sätt.

http://danneking.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se