Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 15 juni 2014

Söndag

Av bian - 15 juni 2014 15:35

Idag är det Söndag, jag har varit i Mölnlycke på jobbet och hälsat på på jobbet i fredags, det var jätte skoj. Vi skrattade massor och jag fick träffa alla som jag inte träffat innan, eller nästan alla i alla fall :D Alla var så snälla o trevliga, är så glad att jag har världens bästa jobb!!


Sedan åkte jag vidare till Kinna och hälsade på några kompisar, det var också jätte skoj att träffa dom. Så längesedan jag såg dom nu. Skulle stanna lör-sön med men igår fick jag en sån där sjuk hemlängtan, det låter så töntigt jag vet men när katterna inte kommit in och saker med djuren krånglar då längtar jag alltid hem för jag vill att dom ska ha det bästa. Är orolig när dom är ute på nätterna och ja kunde inte slappna av alls, så klockan 22 åkte jag hem, vi var inte hemma förrän kl 1 då jag hämtade upp hundarna hos sin husse med. Känns så otroligt bra att hundarna tycker om att vara där, det gör att ja någon gång då o då kan lämna dom där. Dom ville nästan inte med hem :D När vi väl kom hem var dom glada över att vara hemma som tur var.


Nu har jag fått in alla katter utan Iza,  hoppas hon kommer snart. Man blir så orolig av att gå o tänka på var hon är. Håll tummarna för att min Iza kommer snart <3


Hoppas ni haft en bra helg med massa sol :D

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

17 juni 2014 20:33

Förstår dig, man oroar sig för sina fyrfota familjemedlemar. Skönt att det ändå fungerar bra med husse för som du säger kan du ju faktiskt ta ledigt någon gång då och då! Härligt också att läsa hur bra du trivs med jobbet!
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se