Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 9 juni 2014

Lite bilder hemifrån mig o Kreta :)

Av bian - 9 juni 2014 19:32

Idag har jag grejat på utsidan IGEN, finns en miljon saker att göra känns det som :) Men idag har jag fått klippt till häcken lite, det känns skönt att jag börjat med det. Idag har jag även fått över mina Kreta bilder till datorn, äntligen. Ibland blir man så trött på sig själv när man går och tänker på en sak men ska göra dag in o dag ut och så får man aldrig gjort det, grrrr :D


Kreta


     Trädgården - Mitt växthus och uteplats, uteplatsen ska snart fixas till lite mer :)


   


Melongurka, senaste tillskottet i växthuset :D Ska bli spännande att se :D

                       


    

Gurkan har växt :D Och sedan blid på min lilla Meya som klättrar i äppleträdet :)

        
 
ANNONS
 
Annie

Annie

9 juni 2014 20:15

Vad fint du har hemma med uteplats och växthus!
Ser så mysigt ut ;-)

Härliga bilder från kreta!
Ser underbart ut ;-)
Kramar/

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

9 juni 2014 21:18

Åh så fina foton, både på hus och semester ! :)
Du ser ut att bo jättemysigt, håller med om att det alltid är ngt att fixa när man har hus ;)
Sv. har inte testat den men jag brukar ofta göra daimtårta, den är väldigt populär i vår familj ;P men blev nyfiken på den cheesecaken!
Kul att du är med och tävlar !
Kramar

http://www.missvivis.se

 
natalia

natalia

10 juni 2014 08:37

Så fint! :D

Haha känner ingen däe där med överfull gaderrob ;)

http://nattis98.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Micke

31 oktober 2014 09:15

Så härligt du verksr ha det. Längtar ju tillbaka till somarn när jag ser dom härliga bilderna. Hör gärna av dig om du vill på mejlen. Kram/Micke

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se