Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 2 juni 2014

Min trädgård

Av bian - 2 juni 2014 13:25

Ja älskar verkligen så här års att skriva om min trädgård och växthus så jag hoppas ni står ut med mina inlägg om detta :D Idag var jag så lycklig när jag kom ut, för första gurkan har kommit :D Ja fick dessutom rensat upp massa på uteplatsen som jag tänkt fixa till i sommar. Längtar verkligen till det blir klart för det är en fin uteplats men tyvärr vetter den rak mot en granodling så är inte så mysigt. Ska köpa "väggar" och sätta upp där :)Första gurkan :D

     

Fick använt min present som jag fick igår, min nya skottkärra. Älskar verkligen den, så glad att jag äntligen fick tummen ur o fick tag i en :D

 
ANNONS
 
Annie

Annie

2 juni 2014 20:04

Förstår att du gillar ditt växthus! Det är ju så underbart och gott med egna grönsaker ;-)
Så mycket godare än dem man köper i affären och så känns det ju så bra med egen-producerat! :-)

Kram/

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

 
helga

helga

3 juni 2014 13:53

Men det är ju bara för kul att få hålla på i trädgården...

http://www.helga1.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

4 juni 2014 10:10

Sv. Hi hi Keanu är inte en favorit här heller, därför trodde jag filmen skulle floppa lite, men den var som sagt riktigt bra.
Kram

http://www.missvivis.se

 
bokprinsessan

bokprinsessan

4 juni 2014 16:58

Jag odlar paprika. Det är roligt. Grattis till gurkan!

http://bokprinsessan.bloggplatsen.se

 
Danne

Danne

4 juni 2014 18:52

Här växer mest ogräs faktiskt. Hade växthus i förra huset och odlade lite tomater och jordgubbar men här har de mest fått växa fritt tyvärr. Gräset håller ja klippt i alla fall :)
Skärmväggar är bra att sätta upp om man inte vill se de vid sidan. Tyvärr är dom ganska dyra. Ja planerat ett plank mellan grannarna, på ynka 62 meter :) Får se om de blir i år eller nästa.

http://danneking.bloggplatsen.se

bian

4 juni 2014 19:53

hahahaha 62 meter???!!!! Jag ska ha 6 meter :D Så då blir det inte lika dyrt :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se