Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 maj 2014

Vi fortsätter temat: Hemmagjort :D

Av bian - 28 maj 2014 19:09

Gud vad mycket jag har fått gjort idag trots att jag jobbat heldag! Har rensat ALLA skåpen i köket och städat upp på, fy så äckligt det blir uppe på skåp alltså. Fick till och med skrubbat micron, och slängt en massa skit. Känner mig väldigt nöjd att det äntligen blivit klart, har tänkt på det länge.


Sedan har jag gjort knäckig äpplepaj och egen vanlijsås, första gången jag gjorde egen och den blev jätte god trots att jag glömde köpa vanlijstång. Så fick ta vanlijsocker men gick bra det med :)


Sedan gjorde jag tacos till bror och gjorde egen Salsa, så jädra mkt godare än den man köper. Vill aldrig mer köpa salsa, ska vara duktig och göra o slippa allt socker och skit dom har i :)


Salsan till ca 2-3 portiner gör jag på 1/2 gul lök, stek i olja, bränn inte i. Den ska bara svettas så den blir mjuk. Sedan 1 tomat i små bitar, några små bitar med jalapenos (beroende på hur stark man vill ha), 2 msk med mango chutney, 1 dl chilisås. Lite salt och peppar och lite små koka tills allt är mjukt :D


     

 
ANNONS
 
Life of Johanna

Life of Johanna

28 maj 2014 20:00

Absolut, fick problem med örat förra sommaren, och har haft mkt så trodde det bara var hörselgångsinflammation, men det släppte inte, hade lock och ett pulserande ljud, så de skicka mig till öronmottagningen på sjukhuset, var där i dec men då hitta han inget. Fick återkomma om de inte släppte, var där i mars och då såg han att det var rött och svullet längst in vid trumhinnan, gjorde röntgen i april, och den visa något var där, men inte vad, så måste göra en ny bättre röntgen för se vad det är.

http://lifeofjohanna.se

 
Ida

Ida

28 maj 2014 20:26

Vad använde du för recept på pajen? Det är gott med hemmagjort. :)

SV: Jo ogräs är så jobbigt. Tyvärr oundvikligt i vissa sammanhang. Det är så trist att behöva ta så mycket tid till att plocka bort.

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Life of Johanna

Life of Johanna

28 maj 2014 21:20

Lät rätt jobbigt det med. Jag har lock för örat och ett pulserande ljud, som tur var är märks det pulserande mest när det ät tyst runt om mig, men det är sjukt störigt.

http://lifeofjohanna.se

 
Annie

Annie

28 maj 2014 21:41

Men vad duktig du är! :-)
Låter väldigt gott ;-)

Kramar/

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

 
Life of Johanna

Life of Johanna

28 maj 2014 23:02

Javisst är den snygg, är så nöjd :)

usch hjärnskakning är inte kul, har med haft ett par, varav en kraftig, så vet hur du hade det. Ja jag får nog stå ut ett par månader till men det är rätt lugnt vant mig lite nu :)

http://lifeofjohanna.se

 
Danne

Danne

31 maj 2014 11:52

Den där pajen vore nice. Se till att maila över en bit tack :)

http://danneking.bloggplatsen.se

 
helga

helga

1 juni 2014 12:27

Men vad du varit duktig!

Äppelkakan ser mumsig ut...

Ditt recept på salsa ska jag absolut skriva ned. Jag gör hellre egen också så man vet vad det är man äter.

http://www.helga1.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se