Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 22 maj 2014

Ledig torsdag

Av bian - 22 maj 2014 19:19

Idag har jag varit ledig, har bara en HELT ledig dag i veckan men har väldigt bra timmar annars så klagar absolut inte men skönt att bara vara en dag i veckan :D Skulle sola lite idag men gick så där för när jag låg där i bara trosor så kommer tre elgubbar och ska mäta saker vid mitt hus, haha. Min vanliga tur :) Dom stod där en bra stund o kollade så fick gå in till slut :D


Annars har ja varit ute på underbara Smögen idag och ätit lunch. Varje gång jag kommer dit så känner jag ett visst lugn som jag inte känner någon annanstans, jag älskar mitt Smögen <3


För övrigt fick jag inte alls gjort det jag ville idag för varit så varmt så orkade inte bära brädor å hålla på, så har slappat lite och små städat. Har svårt att bara vara stilla ibland, jag vill alltid greja med något :)

Hoppas ni haft en underbar dag med massa sol som vi haft   
ANNONS
 
Life of Johanna

Life of Johanna

22 maj 2014 22:09

Ja för mig blev det bara jobbigt med en våg, blev bara besviken varje gång jag ställde mig på den för jag aldrig gick upp. Så jag slängde ut min och har sagt jag aldrig mer kommer äga en våg igen

http://lifeofjohanna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se