Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 3 mars 2014

Början på veckan

Av bian - 3 mars 2014 20:36

Idag fick jag gå hem från jobbet, har väl hänt 1 eller kanske 2 ggr på alla dessa åren men idag hade jag riktigt ont i magen och fick springa fram o tillbaka till toa hela dagen. Vet inte riktigt vad det är men jag hade lovat att jobba på bingon ikväll så nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli 22 så jag får krypa ner i sängen och förhoppningsvis får sova lite tills imorn. Får nog vara hemma imorn men om jag känner att magen inte känns bra, min mage är verkligen en känslig mage men inte haft magsjuka sen jag var 13 så vet inte om det är det som är på g.... HOPPAS INTE!  

 
ANNONS
 
Ida

Ida

3 mars 2014 21:20

Nej va trist! Hoppas det inte är nått allvarligt. Du kan ju ha ätit nått olämpligt? Ibland kan man bli så...jag brukar bli så ibland. Krya på dig!

SV: Skönt att det känns så bra. :D Riktigt känner din glädje genom datorn. ;) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

8 mars 2014 16:21

Hej! Hoppas du mår bra och att det inte var något allvarligt !
Kram!

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se