Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 1 mars 2014

Helg igen :)

Av bian - 1 mars 2014 10:19

Tycker fasen det är helg o måndag hela tiden, vet inte hur många gånger jag sagt det men det är ju verkligen så! Jag jobbar tidigt denna helgen så innebär 9-14 för mig, var inte alls kul att stå upp imorse, behöver lite sol nu!!! Så grått o små regnigt ute att man helst inte skulle vilja gå utanför dörren om ja hade kunnat slippa :D Går ju tyvärr inte med hundar, man måste ut!


Ikväll ska mamma komma med Johan, min mammas sambo minst pojk o vi ska äta tacos och ha lite mysigt. Ska bli kul med lite sällskap när jag ändå inte jobbar helg. Jag har fått mer timmar hos Miljonlotteriet också, så nu har jag nästan heltid där. Känns så otroligt skönt :D Så får fira det lite ikväll med!


Ha en bra helg alla   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se