Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 19 februari 2014

Ledig idag

Av bian - 19 februari 2014 16:54

Hade missuppfattat lite fel idag så blev ledig och det behövde jag kände ja. Har hängt efter med en massa saker som måste bli gjort o eftersom jag alltid jobbar helg så blir det inte gjort så mycket då, som man skulle önska   


Idag har jag rensat i en delen av mitt stora garage, bland vertyg och sån skit. Efter att mitt ex flyttade (för längesen) dock men efter det så har ja inte riktigt orkat, velat, kunna (dåliga ursäkter) ta tag i SKITEN! Men idag tog ja med mig hundarna ut och fick gjort det värsta i alla fall. Allt som ja inte använder eller det mesta slänger ja nu, orkar inte spara på saker längre. Tar bara plats!


Sedan har ja badat hundarna och klippt klor o borstat, så SPA dag för hundarna :) Dammsugit och svabbat hela huset och satt på en tvätt nu. Har dessutom sett OS hela dagen eller haft på tvn, två bronsmedaljer en semifinal och en finalplats idag, vi har otroligt duktiga idrottsmän å kvinnor i Sverige   

 
ANNONS
 
Tilda och Karin

Tilda och Karin

19 februari 2014 18:45

Oj vad mycket du hunnit med idag! Kika gärna in vår blogg! Kramar!

http://leolavell.blogg.se

 
Ida

Ida

19 februari 2014 23:18

Skönt att få sånt gjort. Det kan lätt bli en sak som irriterar annars. Borde också få tummen ur och ta tag i lite saker. Men man hittar ju alltid ursäkter.

SV: Man är inte så smart som barn. Å att gunga gungstol är mysigt juh...speciellt när man är liten. Hihi kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

21 februari 2014 17:00

Så duktig du har varit !! Du får unna dig ngt extra efter att ha varit så jäkla effektiv! ;)
Ush hoppas verkligen att det ordnar sig för din mamma, håller tummarna för att både hon och grejjor kommer hem som de ska , förhoppningsvis branden kanske inte blev allt för farlig ? Kram !

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se