Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 februari 2014

Im back :D

Av bian - 13 februari 2014 12:35

Efter en tids uppehåll från bloggen så är ja nu tillbaka, vill inte skylla på direkt något för detta uppehåll men med spänningshuvudvärk varje dag så orkar ja inte med datorn efter jobbet och har därför hoppat det helt när ja inte känner mig 100%. Huvudvärken har hängt med mig i tre år nu, ja är bra 3 månader över sommaren, sedan är den tillbaka. Jag har skickats runt överallt o testat allt men inget som hjälper eller får mig att känna att ja ens har tålamod att fortsätta agera försökskanin!


Nu i en vecka ungefär har ja känt mig bättre, ja försöker fundera ut vad jag kan ha gjort för att det ska kännas lite bättre. Jag kan komma på två saker, ja har vädrat mer hemma, har dåligt med ventilation. Plus att ja kom på att på sommaren har ja alltid öppet o får in frisk luft, kanske det och sedan ett plus till. Jag har ändrat matvanorna. Ja kör fortfarande 5:2 men nu äter ja äter pasta, ris eller potatis. Istället äter ja Quinoa o matkorn om ja måste ja något sånt till, annars tar ja bara grönsaker. Jag äter också en apelsin per dag, vilket har fått mig mycket piggare. Känner verkligen att apelsinen hjälper mig, känns komstigt att säga men det e så :)

Så nu sitter jag o hoppas på vår, så jag kan få må lite bra igen, Var längesen senast


 
ANNONS
 
Annie

Annie

13 februari 2014 13:04

Kul att du är tillbaka ;-) Men tråkigt med huvudvärk varje dag :-(
Ja kanske apelsinen hjälper ;-) dem är ju rika på c-vitamin och nyttiga.
Jag längtar också efter våren och värmen! jag mår också bättre då ;-)

Ha en fin dag ;-)
Kram/

http://Lifebyannie.bloggplatsen.se

 
´Vivi

Vivi

13 februari 2014 19:10

Heeeej! Välkommen tillbaka !
Ush din stackare, men bra att det är bättre ! Hmmm testat att äta D-vitamin! Det hjälpte en vän till mig ! :)
Kram

http://www.missvivis.se

 
Ida

Ida

13 februari 2014 21:23

Va skönt att du mår bättre. Kul att du fått lust att blogga igen! :D

SV: Ja man blir väldigt öm av situps. Fick nästan kramp igår...det ryckte i magmusklerna. Det var nästan läskigt! kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

14 februari 2014 08:35

Välkommen tillbaka! :)

haha ja gummisnoddar är kanske inget man vill vinna direkt haha

Glad alla hjärtans dag önskar jag dig

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Danne

Danne

19 februari 2014 00:49

Tjeeena!
De var ett tag sen nu :)
Var in här och kollade för ett tag sen och trodde du lagt av med din blogg men ser nu att du är igång igen. Kul!
Jobbigt med din huvudvärk. Mins att du haft problem med de länge. Du har säkert lämnat prover för de mesta men har du kollat Prolaktinvärdet? Var bara nåt ja kom på, och som är relativt vanligt att tjejer kan ha lite knas med, och då kan ju skallebank vara en av de man kan ha problem med (har en här hemma som just blivit fri ifrån de). Annars är ju nacken en grej som kan spöka till de upp i skallen också, men de har du säkert koll på (har själv knas i nacken så vet hur de kan vara).
Du. De där med 5:2 har du ju kört ett tag nu. Funkar de bra? Har tänkt testa nåt men vet inte riktigt vad, men 5:2 kanske är nåt. Har gått upp 9kr senaste året och de börjar bli hög tid att göra nåt åt de innan man måste söka till Bigest Loser :)
Oj, nu blev de en låång kommentar :) Om du vill får du gärna svara på mail istället för på min (döda) blogg, och du behöver inte publicera kommentaren. danneking@live.com
Ha de bra!

http://danneking.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se