Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 5 december 2013

Lycklig!!

Av bian - 5 december 2013 13:18

Dom hade alltså missat att skriva i brevet att jag skulle tillbaka 2014!!!! Till gyn på sjukhuset alltså, hur kan man missa det. Jag har inte sovit på hela natten o satt beredd kl 8 imorse för att ringa dom, så har dom gjort fel. Hur kan det ens bli så? Sånt här ju fasen bara mig i alla fall!!! SUCK! Så det var alltså inte så allvarligt som ja trodde, jag ska börja åka till sjukhuset en gång varje år så de håller koll på allt men annars så var det ingen fara just nu! 


Så nu känner jag mig dödstrött men väldigt lycklig

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

9 december 2013 21:55

Då har du nog samma stadie av cellförändringar som jag hade för ngt år sedan. Jag fick gå några år och nu går jag var tredje igen, det är bara för att hålla extra koll så du behöver inte oroa dig :)
Hoppas det blir bra med nya mobilen också :)
KRAM

http://www.missvivis.se

 
Ida

Ida

9 december 2013 23:43

Visst är det så jobbigt när sånt händer? Har varit med om nått liknande, blev supernervös att jag trodde jag skulle sprängas å sen var det inte. Blev som om luften gick ur mig.

SV: Tack så mycket. Ville julpynta den lite. ;) Aha, 12 är ganska många. Kul att ni har kul tillsammans! :D kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se