Allt om mitt liv... Å lite till

Alla inlägg under november 2013

Av bian - 14 november 2013 11:03

Jag är ju verkligen en 2 1/2 män nörd måste jag erkänna, den serien får mig alltid att skratta på något vis! Men nu är det 7:e gången jag ser alla avsnitten och börjar tro att jag är fast för gott! Så nu undrar jag om ni har något annat tips till mig på en bra serie, jag funderar på Sons of anarchy men skulle gärna vilja ha tips på någon rolig med, jag tycker mer om humor :)

Har ni något bra tips?  

 

ANNONS
Av bian - 13 november 2013 12:54

Jag som är en riktig Aftonbladetnörd läser nästan alla artiklar, vet att allt kanske inte är sanning men det är mycket allmänbildning med. Dom har otroligt duktiga reportrar och folk som sköter artiklarna. Dock är det kanske inte så mycket positivt men ska försöka skriva ner några rader om det ändå...


Bra som hänt idag/veckan:

*Jag som verkligen tok älskar Beck, blev väldigt glad idag när jag läste att det antaglingen kommer mer filmer. Det är inget bestämt men bara att dom funderar på det känns bra för mig!  


*Filip Hammar har blivit pappa, jag gillar verkligen honom. Man kan inte annat att säga grattis och hoppas den lille får ärva lite av pappas intelligens.

Dåligt idag/veckan:

Denna veckan har det varit mycket om Fillipinerna, vilket jag nu följer ganska mycket då min bror bor där. Han bor inte mitt i gröten men ett helt land drabbas ju av såna tragedier. Vi ska vara väldigt tacksamma som får bo i Sverige, vi har en otroigt tur här!


Tydligen ska Helge Skoog sluta på Halv åtta hos mig, tycker jag är otroligt synd, Han är ju så sjukt rolig, typ därför man ser på skiten. Börjar tröttna lite på matlagning på tv, kanske en bra chans för mig att säga hej då till programmet nu. Inte det för att det kommer en ny utan för att jag behöver börja följa något nytt!


Loreen ska ställa in ännu flera konserter! Tycker faktiskt synd om hennes fans men jag är inget fan av henne. Jag gillar udda personligheter o hon är säkert super snäll å allt men hon är inte min typ av artist. Jag hejade på Danny i mello och kommer aldrig ändra det trots att hon vann. Go Danny!!! :) Hon ska tydligen skriva album i studion istället men om hon inte har några fans kvar vem ska då lyssna på det?!


Mer diskussioner om Åkesson, tårtor och rasism. Man blir nästan lite trött. Tycker alla partiledarna grillas på olika sätt i medierna, mer eller mindre. Ska man stå för ett sånt parti som Åkesson gör så får man ta lite grillningar ibland, sen går det ju såklart att diskutera om tårta är rätta sättet att förmedla något...ANNONS
Av bian - 13 november 2013 10:13

Förr skrev ju jag alltid en massa olika tips i bloggen så tänkte att jag ska försöka börja med det igen! Har hittat ett sånt jädra bra sätt att raka benen, går såklart att raka annat med på detta sättet med    Men det var benen jag testade på, av en slump egentligen. Stod i duschen o tvättade håret, jag använder allitd Respons Inpackning som balsam eftersom håret blir så mjukt av det, så tappade jag en stor klick på benet och insåg ganska snart att det är perfekta rakningscremen, benen blev otroligt mjuka efter och det var lätt att raka. Jag är en latis som aldrig använder skum, för ja tycker det är så bökigt men då brukar man bli ganska röd nån dag. Nu behöver jag aldrig mer vara röd, hur bra som helst!   


Positiva: Billigt, kostar 29 tror ja på ÖB, mjuka ben, lättanvänt, innehåller avokadoolja o sheasmör, burken varar länge och funkar till håret med

Negativa: Man måste göra det i duschen så man får bort att creme först, man få ta ett tunt lager annars blir det snabbt stopp i rakhyveln


Ni måste bara testa, jag är super glad över att kommit på detta!   

 

Av bian - 11 november 2013 16:45

Varit otroligt skönt att varit ledig, tycker dock man hinner mindre när man är ledig för då vill man bara slappa :) I lördags var vi på 40 års kalas o det var riktigt trevligt, kvällarna går alltid så fort bara. Sedan igår var jag mindre tuff kan jag lova, blev att slappa hela dagen. Lyfte inte ett finger ens, eller körde bilen till verkstaden senare på dagen för den fick såklart en 2a, som var tvunget att fixas! Förra året igen var det 7 fel och förra 9 fel, i år var det 2 så går åt rätt håll  


Hoppas ni haft en bra helg!!  

Av bian - 8 november 2013 13:46

Denna veckan kommer nog bli en av dom värsta för mig i år, min bror är ju o bor på Fillipnerna igår och igår skulle Tyfonen gå rak genom staden dom bor i men som tur var gick den norrut istället! Så dom mår bra o är hela, har inte sovit nästan något inatt fast att ja hade kontakt med honom nästan hela natten. Strömmen i staden är borta så nu dröjer det kanske innan vi hör ifrån dom men huvudsaken är att dom mår bra. Har varit lite mycket jobbigt denna veckan känner ja och ska bli skönt att faktiskt ha en helt ledig helg, vilket jag ALDRIG har annars. Ska jobba alla helger resten av detta året så lite ledigt kan vara skönt att ha.

Jag hoppas ni haft en bättre vecka än jag och att ni får en jätte bra helg   

Av bian - 7 november 2013 14:23

I månadags natt vaknade jag flera gånger av att Tilda hostade så konstigt, hade inte märkt något direkt innan som var annorlunda. Hon hade ätit och druckit på kvällen o varit ute. Jag fick ligga å försöka massaera henne, man vet ju inte om det hjälper men känns som man måste göra något för att underlätta. På morgonen ville hon inte gå ur sängen o inte gå ut. Jag ringde mamma, det är egentligen mammas hund som min bror tagit över men som nu bor hos mig när han är på Fillipinerna (lång historia). Så mamma fick åka med veterinären med henne å hon hade akut hjärtsvikt, hon var ju ganska gammal o hade en del andra små saker som var fel. Plus att hon varit stundvis aggresiv mot dom flesta i hennes närhet så därför bestämde mamma för att låta henne somna in. Fast att jag har 9 djur till här hemma så är det så otroligt tomt, alla hennes saker är ju här. Varit så ledsen, var helt svullen i hela ansiktet nästa dag så fick vara hemma från jobbet. Kommer alltid finnas i våra hjärtan och kommer tänka på henne varje dag, känns hemskt att vi inte fick ta farväl av henne men ska försöka att inte tänka så för det som är gjort är gjort...


Vi saknar dig här hemma Tilda bus   


 

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se