Allt om mitt liv... Å lite till

Alla inlägg under november 2013

Av bian - 19 november 2013 11:05

Nu har jag tänkt ha en tävling här på bloggen igen och denna gången är temat: Skönhetstips! Man ska alltså lägga upp sitt bästa skönhetstips, det får gärna vara något hemmagjort alltså typ egen hårinpackning eller liknande. Kan också vara något man köper men måste vara ett tips i toppklass ;) Dricka mycket vatten och sov rätt ingår i basen så det behöver vi inte tipsa om!   


Jag kommer välja dom tre bästa tipsen, sedan får mina läsare rösta, och vinnaren får en neccessär från IsaDora, perfekt att ha i handväskan. Kommer med ett hemligt innehåll, som liten bonus :)


Så kör på med era tips nu!!  


Här är vinsten

 

ANNONS
Av bian - 18 november 2013 14:19

Jag har precis sökt mitt absoluta drömjobb, hittade det igår på en hemsida. Är jobb som säljare, ett jobb som jag alltid verkligen velat ha. Men problemen med de flesta jobben tycker jag är att man alltid ska ha haft erfarenhet sen innan men hur ska man få det om alla vill ha det från början, känns som det ofta handlar om att ha kontakter o att glida in på löv! Jag tycker detta jobbet verkligen skulle passa mig perfekt men man vill ju inte verka för desperat man kan ju typ inte skriva: TA MIG SNÄLLA!!!! :)


Har du ett bra jobb som du trivs med? Skulle du vilja byta eller tror du att du kommer bli kvar så länge det går? Dela gärna med er av era erfarenheter från arbetslivet :)

ANNONS

Ted

Av bian - 17 november 2013 09:22

Betyg:**

 

Skådespelare: Mark Wahlberg, Mila Kunis

 

Handling: En liten pojke önskar sig en önskning som ingen trodde dem kunde bli sann - nämnligen att hans Nalle skulle få liv. Och så blev det! Ted och pojken blir bästa vänner och gör precis allt ihop men när pojken sedan blir man och får en flickvän är inte hon så sugen på att ha en nalle inneboende som både dricker, röker och festar.


Personliga reflektioner: Jag som är otroligt nallebjörn tokig kände direkt att denna filmen skulle vara något för mig men den var inte alls som jag tänkt mig. Den är rolig och väldigt bra gjord, känns otroligt äkta. Skulle absolut inte rekommendera denna till barn bara för att det är en nalle för den innehåller massa barnförbjudet. Jag tycker Wahlberg gör ett bra jobb men Mila Kunis tycker jag så där om, vet inte varför jag har svårt för henne i filmer men detta var inte alls hennes typ av film tyckte jag. Klart sevärd film i alla fall :)


 

Av bian - 16 november 2013 10:06

Var uppe hos min granne igår å drack lite vin o åt lite gott. Kanske blev lite länge för kom inte hem förrän efter kl 2, kanske lite sent men tanke på att jag skulle upp å jobba men dricker man lite vin så är det lätt att glömma av tiden... Så idag när jag skulle upp var jag inte allt för pigg kan jag lova, snozzade till 08:55, börjar 9, haha.   


Igår åkte Sandra ut Idol, tyckte Kevin skulle åkt nu. Risken är väl att han hänger kvar ett tag, han e ju så go! Men sång kanske inte riktigt är hans sak. Sandra var ju duktig men kände att det inte blir final för henne. Min favorit Erik är ju kvar, så jag är glad  

Av bian - 15 november 2013 10:12

Jag har provat ungefär 100 olika schampoon i mitt liv, kanske är ännu flera. Jag har ganska torrt hår eftersom det är självlockigt. Har köpt jätte dyra schampoon som var jätte dåliga, och billiga som varit bra. Hade en favorit på ÖB, rödklöver schampoo men det slutade dom såklart med. Så nu vill jag ha lite schampoo tips :)


Har ni något bra tips? Dyra eller billiga spelar ingen roll men om det passar torrare hår så är det väldigt bra :) Björn Axen gillar jag men det kostar 100 kr och är ganska odrygt o hjälper inte det torra.


      

Av bian - 15 november 2013 09:10

Ikväll börjar Idol kl 19 istället för er som missat det, nu ska 5 bli 4. Det är inte klokt hur fort det gått, tycker nyss dom var 12 stycken. Min favorit ända sedan början har varit Erik men tycker alla många av dom andra är duktiga med.


Vem hejar ni på?


 

Bild lånad av tv4.se  

Av bian - 14 november 2013 20:00

Kommer du att se? :)


Det börjar på Måndag kl 22 på tv 3, ja skulle verkligen vilja se men frågan är om ja kommer sitta uppe så länge. Gillar att ligga upp i sängen o se film på kvällen o har inte kanaler uppe. Men tycker detta kan vara ganska kul, brukar ju gå repris på kvällen :)


Bild lånad från tv3.se 

Av bian - 14 november 2013 13:12

Jag håller ju på att gå på 5:2 dieten, har hoppat över i 2 veckor nu, varit sjuk o så, det har inte funkat att fasta då, det viktigaste är att vara frisk. Men nu när man ska börja igen så tänker man ju fasen på mat hela tiden, kan knappt kolla in i köket innan någon god maträtt uppenbarar sig framför ögonen, håller nog på att bli matknäpp! Jag gick ju ner 4 kg första gången men nu har jag traskat upp 1,5 kg. Men men vad ska man göra, ja har inte bråttom att gå ner men alltid glad när vågen visar närmare målvikten!


Ska strax iväg till jobbet men vill verkligen inte! Vill verkligen mest av allt i hela livet, göra något nytt nu. Lång historia varför men känner att det är mer dags än någonsin att hitta det jag verkligen vill göra. Sparka mig i röven alla så kanske jag tar får tummen ur o börjar fixa till det jag vill!

  

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se