Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 29 november 2013

Fredagkväll

Av bian - 29 november 2013 15:37

Äntligen är det på väg till fredagkväll, tyvärr har det börjat göra lite ont i magen nu. Ska få i mig lite mat o hoppas att det går över. Vill inte ha ont i magen när man ska bort! Ska bli riktigt kul med kusinträff i alla fall, ni som svarade i förra tråden verkar inte heller se era kusiner allt för ofta så inte bara vi då :) Blir ju så när man blir äldre med, man har sina egna liv. Min äldsta kusin är nästan lika gammal som min mamma så vi är ganska olika i åldrar med, kanske hjälper till det med :)


Hoppas ni alla får en trevlig fredagkväll, glöm inte rösta på Erik i Idol, han ska till final. Ut med Kevin nu :D

Kramar till er   

 
ANNONS
 
En plats i solen

En plats i solen

29 november 2013 16:50

usch för magont hoppas det släpper!

Ja, sömn är otroligt viktigt. Men nu vänder det, 4 nätter med ordentlig sömn och en lugn helg på ingång.

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

1 december 2013 12:57

Hoppas du haft/ har en fin helg och att det var kul på kusinträffen ;-)
Ha en fin 1:a Advent också ;-)

Kram/

http://cupcakes-ochannat.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

2 december 2013 13:57

Kul med kusinträff. Hur många är ni? Jag har 4 kusiner, var av två jag umgås med flitigt. De andra två ser jag aldrig var av en som jag sagt upp bekantskapen med. :p

SV: Tack så mycket. Är väldigt nöjd fakitkst! :D kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

2 december 2013 21:35

Jag träffar inte heller mina kusiner så ofta, mycket för att vi alla bor så långt ifrån varandra, men någon gång per år blir det förhoppningsvis :)
Hur är det med Nova nu ?

Sv. Tack vad snäll du är! :)
Jag har faktiskt haft jättetur, jag har bara 2,5kg kvar till 75kg , det jag vägde när jag blev gravid :) så det har gått fort tycker jag med.
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se