Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 28 november 2013

Torsdag

Av bian - 28 november 2013 11:29

Fy fasen vad veckorna går fort alltså!! Tiden bara flyger iväg känner jag, imorgon är det redan fredag och jag ska på min kusinträff, ska bli riktigt trevligt. Fler av kusinerna, eller nästan alla, träffar jag aldrig. Vissa bor jag egentligen ganska nära men det blir bara inte så. Ska bli jätte kul i alla fall :D


Idag är nog Nova faktiskt lite bättre, ligger i alla fall här nere och inte uppe och vaktar sängen. Har dock gjort utfall mot Wilda några ggr inatt, fattar inte varför Nova inte gillar svarta katter. Hon verkar vara lite svartkattrasist ;)


Jag hoppas ni alla får en toppen helg :D Idag ska jag testa min nya IsaDora mascara, ska bli riktigt kul för hört att den ska vara toppen. Har inte kommit ut på marknaden ännu, men eftersom vi säljer dom så får vi testa iförväg ;)
 Återkommer med betyg på den :D 
ANNONS
 
Annie

Annie

28 november 2013 14:23

Ja jag håller med dig! Tycker att veckorna bara rusar iväg!
Kul med kusinträff ;-) Förstår vad du menar, jag träffar inte mina kusiner så ofta heller .. Det blir bara inte så ofta, helt enkelt. Hoppas kusinträffen blir kul!;-)
Ha en fin helg ;-)

Kram :-)

http://cupcakes-ochannat.bloggplatsen.se

 
Helen

Helen

28 november 2013 16:55

Hej, lustigt det där med kusiner. Att man aldrig umgås med dem. Min ena kusin hade jag kontakt med för så där en 10 år sedan och det verkar vara väldigt vanligt. Konstigt eftersom de ju tillhör familjen på relativt nära håll ändå. Hoppas dock att du får en trevlig kusinträff. Må gott/helen

http://www.fruvendela.se

 
En plats i solen

En plats i solen

28 november 2013 18:40

Ja, har fått hjälp, så har sovit tre nätter irad nu, riktigt skönt

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se