Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 27 november 2013

Nöjd med idag

Av bian - 27 november 2013 18:13

Idag hade ja ju en massa saker jag skulle göra och hann nästan allt plus lite till, minus en sak :) Dagen började med ett veterinärbesök, då min hund Nova inte mått bra alls denna gången av sin skendräktighet, nu blödde hon till och med från dom små tuttarna så fick åka. Fick medicin som ska stoppa hennes låtsas bebisar så jag hoppas det kommer funka, är verkligen inte kul detta. Hon passar sängen, bäddar, bär upp nallar, är arg på alla, anfaller katter, biter dom inte men gör utfall och det känns inte säkert så hoppas det ska kännas av redan imorn! Sedan har jag varit hos frissan, handla, hälsat på en kompis, städat, betalt räkningar coh nu har jag morotskaka i ugnen. Allt har gått som planerat :)


Snälla ni rösta på min kisse här nedanför så vi kan vinna kattmat, ska försöka ta in tre hemlösingar i vinter så all mat hade varit toppen att få in!! Rösta på min Meya och gärnaäven på andra tävlingen här nedan, en av mina bloggtävlande vinner en neccessär :D

 
ANNONS
 
En plats i solen

En plats i solen

27 november 2013 22:03

Åh lider med Nova och dig :(

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

27 november 2013 22:30

Vet hur det är, dock 3månader för min del, men har jag fått hjälp så det vänder snart..

vi vann med 10bollar.

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

27 november 2013 23:03

Fy va jobbigt! Har hört att de kan må dåligt och bli jättekonstiga när de är skendräktiga. Hoppas hon mår bra snart!

SV: Jo mötet gick fint....resulterade i en nu kliande tatuering. ;) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se