Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 23 november 2013

Fototävling - Rösta på oss

Av bian - 23 november 2013 10:02

Såg på Vivi´s blogg att hon var med och tävlade, det vill ju vi med vara :) Som ni vet har jag 7 katter och att vinna kattmat skulle vara en riktigt stor dröm för oss, vi behöver den verkligen. Tävlat med en bild på Meya som jag tog i somras, tycker hon är så otroligt go när hon ligger o solar.


Rösta på oss :)


http://royalcanin.se/kattensdag/fototavling/?pid=2225


 

 

 

 

 
ANNONS
 
En plats i solen

En plats i solen

23 november 2013 12:56

Yez, höll tummarna, såg det hjälpte :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

23 november 2013 14:00

Vilken härlig bild på din katt! ser ut som en livsnjutare ;-)

Kram :-)

http://cupcakes-ochannat.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

24 november 2013 11:49

Har röstat på din katt ;-) Hoppas du vinner! ;-)

http://cupcakes-ochannat.bloggplatsen.se

 
Josefine

Josefine

25 november 2013 18:27

Åhh så söt! :)

Sv: (förlåt för lite sent svar) Men tack så jättemycket för dina varma ord,det uppskattas verkligen och jag finns här om du också känner för att prata om jaa vad som helst men skönt att veta att det finns någon som verkligen förstår en! <3
Hoppas att du hade en riktigt bra helg,kram! :)

http://www.nattstad.se/jossyyss

 
Vivi

Vivi

27 november 2013 19:44

Jag har röstat så klart, hoppas du vinner för du förtjänar det verkligen !! :)
Roligt att jag kom vidare i din tävling, ska bli kul att se vem som vann, det var många bra tips faktiskt !
Kram !!

http://www.missvivis.se

 
R

R

15 december 2013 14:37

Åh vilken härlig bild!!

http://beckaf.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se