Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 23 november 2013

Rösta på ditt favorit Tips!

Av bian - 23 november 2013 09:19

Här är de tre bästa tipsen jag fick in  


Reglerna för röstningen är enkel:

1. Du behöver ha en godkänd bloggadress, man får rösta en gång! Skriv vilket tips du röstar på: 1, 2 eller 3.

2. Man kan rösta fram till kl 18.00 på onsdag , 4/12 den som fått flesta röster vinner :)

3. Man får rösta på sin egen blogg

_____________________________________


Tips 1: Var glad! Om du ler blir du glad och om du ler mot andra så blir de glada och ler tillbaka och du får mycket energi då och tänker på positiva saker.


Anne- http://makeupbloggen.bloggplatsen.se Detta skrev Anne och jag tycker hon har jätte rätt, man ska försöka se allt positivt och vara glad. Det mår man bättre av. Anne´s blogg är fullt med massa olika smink o skönhetssaker att läsa om.

_____________________________________


Tips 2: Torrschampo, detta tipset kom Vivi med, och jag köpte mitt första faktiskt. Vi säljer dom på jobbet, detta var för blont hår då och det funkar verkligen jätte bra! Perfekt när man inte hinner tvätta håret på morgon och man får lite stadga.


Vivi - http://www.missvivis.se Vivi skriver om allt som händer i hennes liv, hon har precis fått en liten pojk men bloggar mycket om annat med. En blogg som jag följt ända sedan jag började blogga.

_____________________________________


Tips 3: Blanda ansiktskräm med foundtion och få egen B-B cream, väldigt bra tips. Detta testade jag också och det var väldigt bra för min torra hy! Super bra tips tycker jag för alla er som kanske behöver lite mer återfuktning till huden.


Vicand - http://vicand.bloggplatsen.se/ Vicand, bloggar också om väldigt mycket blandat, även här finns massa bra tips för håret och sånt som hör kroppen till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se