Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 22 november 2013

Män o gynmottagningar

Av bian - 22 november 2013 22:16

På måndag ska ju jag på undersökning för att jag fått cellförändringar, känner några som haft det o det inte var något men känner också folk som haft det och det inte har slutat lika bra. Känner blandade känslor inför det här, har varit på gyn en annan gång o ringde då extra o bad om en kvinnlig gynekolog men fick ändå en man, han kanske var 60 år. Plus det att när man satt där som en idiot (så man kände sig) så frågar han om en AT läkare får vara med. Som tur va var det en tjej, och när jag hoppat upp i skräckstolen så kommer det in en till, fast sköterska. Alltså ska man inte minimera det pinsamma? Inte varje dag man sitter där och vresar för främlingar, dessutom hade jag blivit lovad en kvinnlig för jag tycker det känns bättre. Tycker faktiskt det är mest äckligt när det är killar... Vet inte varför, vet att dom kanske vara precis lika duktiga, men vad är det som får dom att vilja bli det yrket?


Nu på måndag är det en manlig igen, denna gången bryr ja mig inte. Vill bara få det gjort?! Men är det okej att man ringer o dom lovar en kvinnlig o sen är det inte det??! Ja sa till dom men dom skakade bara på huvudet o skrattade o tyckte jag var töntig men borde det inte en rättighet det där?


Vad tycker ni?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bea

22 november 2013 22:53

Hoppas det går bra! :)
Jag har haft sällförändringar och tagit bort en del av livmodertappen. Det var hemskt att veta att man hade förstadiet till cancer, men efter att jag gjort det där lilla ingreppet är jag helt frisk. =)
Ha en fin helg!

 
Josefine

Josefine

22 november 2013 22:55

Jag har dock aldrig varit hos en gynekolog men jag tycker ändå att de borde respektera om man hellre vill ha en man eller kvinna :/

Sv: Ja håller helt med,det blir mer känslosamt och man säger saker som man inte skulle säga i vanliga fall. Jag vet inte men allt blir så mycket bättre när man få ses efter tag istället för att man ses hela tiden. Tänker likadant,håller det så håller det,annars så gör det inte det. Men ju mer man tänker på det desto svårare blir det ju att uppskatta någon fullt ut så jag tänker bara aggera som vanligt och inte tänka att han är så långt bort,ialla fall försöka göra det! Kramar :)

http://www.nattstad.se/jossyyss

 
luvcatz

luvcatz

27 november 2013 21:25

Var själv o gjorde testet för nån vecka sen. Inge kul men enkel livförsäkring ändå ;)

Håller med, om man ringt o bett om kvinnlig ska det vara det!

Fin blogg ;)

http://luvcatz.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se