Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 22 november 2013

konstig tacos....

Av bian - 22 november 2013 19:41

Blev inte tacos ikväll... Blev kräftor! Som ja kokat själv dessutom, bara gjort en gång innan så detta blir spännande. Fick köpa billigt men trodde dom skulle vara kokade, ja hatar att döda djur. Var så nära att slänga ut dom i havet på vägen hem men frågan e om dom hade överlevt då...

Fy vill inte ens tänka på det. Blir kräftor till idol, heja Erik!!!! :)

 
ANNONS
 
Josefine

Josefine

22 november 2013 20:05

Åh fy stackars kräftor :( Fast om man ska vara "snäll" mot de när man kokar de så ska man väl slänga i de när vattnet kokar så slipper de lida,var något jag hörde förut men de kanske är ännu värre men jag vet inte :/

Sv: Hihi jaa jag satt och designade bloggen när du kommenterade och gör det än så svarar fort ;)
Ja men du ser,det går om man bara vill. Och som du säger man får ju lättare fram vad man känner för varandra när man är långt ifrån varandra,hehe jag får ju gråtattacker då och då bara för att jag saknar min kille,plus att när han berättade att han skulle flytta så satt jag bara och grät i en timme i hans famn så han fick sitta och trösta mig hehe,men jag tänker inte ge upp bara för att det är distans. Och du klarade ju 10 år,det beundrar jag verkligen. Ärligt talat så fick du mig ännu mer motiverad nu,tack så mycket! :) Kramis

http://www.nattstad.se/jossyyss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se