Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 19 november 2013

TÄVLING!

Av bian - 19 november 2013 11:05

Nu har jag tänkt ha en tävling här på bloggen igen och denna gången är temat: Skönhetstips! Man ska alltså lägga upp sitt bästa skönhetstips, det får gärna vara något hemmagjort alltså typ egen hårinpackning eller liknande. Kan också vara något man köper men måste vara ett tips i toppklass ;) Dricka mycket vatten och sov rätt ingår i basen så det behöver vi inte tipsa om!   


Jag kommer välja dom tre bästa tipsen, sedan får mina läsare rösta, och vinnaren får en neccessär från IsaDora, perfekt att ha i handväskan. Kommer med ett hemligt innehåll, som liten bonus :)


Så kör på med era tips nu!!  


Här är vinsten

 

 
ANNONS
 
Anne

Anne

19 november 2013 11:41

Var glad! Om du ler blir du glad och om du ler mot andra så blir de glada och ler tillbaka och du får mycket energi då och tänker på positiva saker.

http://makeupbloggen.bloggplatsen.se

 
Tuva

Tuva

19 november 2013 11:51

Har man torrt hår så funkar det att använda olja - matolja. :) Det funkar superbra för mig i alla fall :)

http://http:/tuvaalexandra.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

19 november 2013 12:27

Har tyvärr inga bra skönhetstips, men kommer jag på nått bra så ska jag säga till.

SV: Jo det är väl mysigt med ljus å så men nån mått på det får det vara. kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Pewill

Pewill

19 november 2013 22:13

Har 4 bra tips hoppas att de är ok för kunde inte bestämma mig om vilket som var bäst!;)
1. När du har du har blött hår så ska du inte rufsa håret med en handduk utan ta fram en kam och kamma det mot handduken i stället det sliter inte lika mkt på håret!:)
2. Om du t ex har jobbiga uppstickande hårstrån i en bulle så kan du ta lite hårspray på en ren tandborste och borsta bort dom men den!
3. Vatten lyfter tydligen hårrötterna så om du vill få mer volym i håret så ska du ta lite vatten på fingertopparna och dra det ved hårbottnen!
4. Blir du aldrig solbränd så ska du ta lite Margaret eller matolja på dig när du ska sola för att få en bättre bränna.
Och om du är på stranden och inte riktigt vill vara insmetad i olja så kan du doppa dig lite i vattnet och sen sola för vattnet gör att solstrålarna blir mer koncentrerade:D

http://www.pewill.bloggplatsen.se

 
Vicand

Vicand

20 november 2013 15:36

Mitt bästa skönhetstips är att mixa ihop lite ansiktskräm med foundation, så har man sin egena BB-kräm. :)

http://vicand.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

21 november 2013 16:35

Torrschampoo !! Själv är mitt hår lite svårstylat för att det är så långt och för att jag har tunna hårstrån, men med Baptiste torrschampoo så får jag mer volym och kan lättade styla mitt hår! Extra plus för att de har färgat en del schamppon så att man kan använda det oavsett hårfärg ! ;)

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se