Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 november 2013

Dessa fastedagar

Av bian - 14 november 2013 13:12

Jag håller ju på att gå på 5:2 dieten, har hoppat över i 2 veckor nu, varit sjuk o så, det har inte funkat att fasta då, det viktigaste är att vara frisk. Men nu när man ska börja igen så tänker man ju fasen på mat hela tiden, kan knappt kolla in i köket innan någon god maträtt uppenbarar sig framför ögonen, håller nog på att bli matknäpp! Jag gick ju ner 4 kg första gången men nu har jag traskat upp 1,5 kg. Men men vad ska man göra, ja har inte bråttom att gå ner men alltid glad när vågen visar närmare målvikten!


Ska strax iväg till jobbet men vill verkligen inte! Vill verkligen mest av allt i hela livet, göra något nytt nu. Lång historia varför men känner att det är mer dags än någonsin att hitta det jag verkligen vill göra. Sparka mig i röven alla så kanske jag tar får tummen ur o börjar fixa till det jag vill!

  

 
ANNONS
 
FruVendela

FruVendela

14 november 2013 13:38

Det är alltid bra att bryta upp och börja med något nytt. Det har jag själv gjort ett antal gånger och mellan olika brancher dessutom. Man lär sig mycket på vägen både om sig själv och om olika områden.

http://www.fruvendela.se

 
En plats i solen

En plats i solen

14 november 2013 13:53

Dessa dieter, jag är glad jag slipper bry mig om dem :)

haha, har inte så mkt hår på huvudet, så det behövs inte så mkt produkter till det :)

Kan säga maten den var riktigt god :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Natta

Natta

14 november 2013 14:43

Så länge du mår bra och känner dig hälsosam så gör nog inte 1,5kg något:)

http://mobil.mywayto.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se