Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 14 november 2013

2 1/2 män, är jag fast för gott?

Av bian - 14 november 2013 11:03

Jag är ju verkligen en 2 1/2 män nörd måste jag erkänna, den serien får mig alltid att skratta på något vis! Men nu är det 7:e gången jag ser alla avsnitten och börjar tro att jag är fast för gott! Så nu undrar jag om ni har något annat tips till mig på en bra serie, jag funderar på Sons of anarchy men skulle gärna vilja ha tips på någon rolig med, jag tycker mer om humor :)

Har ni något bra tips?  

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mig

14 november 2013 13:12

Jag var också fast i 2 1/2 ett tag, eller ganska länge, men sedan började jag kolla på typ 3 avsnitt av How I Met Your Mother och är helt fast! Så fort det kommer på TV kollar jag, vilket det gör typ varje dag....
Jag har sett alla säsonger och avsnitt flera gånger!
Förutom säsong 9 som inte har släppts i Sverige än...

Rekommenderar detta!!

bian

14 november 2013 13:18

Jag har kollat det några ggr men kommer aldrig till det stadiet som jag gör med 2 1/2 män :)

 
JoJo576

JoJo576

14 november 2013 15:30

Jag kan tipsa om The big bang theory och How i met your mother. Dem är också veldigt roliga!

http://jojo576.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se