Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 november 2013

Dagens Aftonbladet

Av bian - 13 november 2013 12:54

Jag som är en riktig Aftonbladetnörd läser nästan alla artiklar, vet att allt kanske inte är sanning men det är mycket allmänbildning med. Dom har otroligt duktiga reportrar och folk som sköter artiklarna. Dock är det kanske inte så mycket positivt men ska försöka skriva ner några rader om det ändå...


Bra som hänt idag/veckan:

*Jag som verkligen tok älskar Beck, blev väldigt glad idag när jag läste att det antaglingen kommer mer filmer. Det är inget bestämt men bara att dom funderar på det känns bra för mig!  


*Filip Hammar har blivit pappa, jag gillar verkligen honom. Man kan inte annat att säga grattis och hoppas den lille får ärva lite av pappas intelligens.

Dåligt idag/veckan:

Denna veckan har det varit mycket om Fillipinerna, vilket jag nu följer ganska mycket då min bror bor där. Han bor inte mitt i gröten men ett helt land drabbas ju av såna tragedier. Vi ska vara väldigt tacksamma som får bo i Sverige, vi har en otroigt tur här!


Tydligen ska Helge Skoog sluta på Halv åtta hos mig, tycker jag är otroligt synd, Han är ju så sjukt rolig, typ därför man ser på skiten. Börjar tröttna lite på matlagning på tv, kanske en bra chans för mig att säga hej då till programmet nu. Inte det för att det kommer en ny utan för att jag behöver börja följa något nytt!


Loreen ska ställa in ännu flera konserter! Tycker faktiskt synd om hennes fans men jag är inget fan av henne. Jag gillar udda personligheter o hon är säkert super snäll å allt men hon är inte min typ av artist. Jag hejade på Danny i mello och kommer aldrig ändra det trots att hon vann. Go Danny!!! :) Hon ska tydligen skriva album i studion istället men om hon inte har några fans kvar vem ska då lyssna på det?!


Mer diskussioner om Åkesson, tårtor och rasism. Man blir nästan lite trött. Tycker alla partiledarna grillas på olika sätt i medierna, mer eller mindre. Ska man stå för ett sånt parti som Åkesson gör så får man ta lite grillningar ibland, sen går det ju såklart att diskutera om tårta är rätta sättet att förmedla något... 
ANNONS
 
Anna Katana

Anna Katana

13 november 2013 13:22

Blev också glad när jag såg att Hammar nu har blivit pappa (:

Fillipinerna följer jag också väldigt noga då min brors sambo har massa släktingar där nere, precis där det värsta varit också. Plus att min sambos faster också bor där. Alla har klarat sig bra som tur är.

Instämmer om Helge Skoog är ju hans som gjort att man kollat på det, även om jag tröttnat på programmet för ett bra tag sedan och inte sett det särskilt mycket senaste tiden.

sv: Kan vara skönt att komma ut på landet ibland, men jag är verkligen ingen landetmänniska (:

http://annakatana.devote.se

 
Annie

Annie

13 november 2013 13:49

Tycker också att det är tråkigt att helge skoog ska sluta, det är ju han som gör programmet bra på nåt sätt, tycker jag;-)
Ja det är hemskt det som händer i fillipinerna!
Hade inte hört det om Loreen, jag tycker hon är bra men är inget fan direkt. Men trist för hennes fans som du skrev med!
Ha en fin dag ;-)

http://cupcakes-ochannat.bloggplatsen.se

 
Anna Katana

Anna Katana

13 november 2013 19:42

Jag jobbar på ett boende.

Mm det är ju verkligen så, man kollar ju pga hans kommentarer. Vad de lagar för mat struntar man verkligen i.

Ja, vad stor lättnad när man fick reda på att alla mådde bra.

http://annakatana.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se