Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 13 november 2013

Raka benen tips!

Av bian - 13 november 2013 10:13

Förr skrev ju jag alltid en massa olika tips i bloggen så tänkte att jag ska försöka börja med det igen! Har hittat ett sånt jädra bra sätt att raka benen, går såklart att raka annat med på detta sättet med    Men det var benen jag testade på, av en slump egentligen. Stod i duschen o tvättade håret, jag använder allitd Respons Inpackning som balsam eftersom håret blir så mjukt av det, så tappade jag en stor klick på benet och insåg ganska snart att det är perfekta rakningscremen, benen blev otroligt mjuka efter och det var lätt att raka. Jag är en latis som aldrig använder skum, för ja tycker det är så bökigt men då brukar man bli ganska röd nån dag. Nu behöver jag aldrig mer vara röd, hur bra som helst!   


Positiva: Billigt, kostar 29 tror ja på ÖB, mjuka ben, lättanvänt, innehåller avokadoolja o sheasmör, burken varar länge och funkar till håret med

Negativa: Man måste göra det i duschen så man får bort att creme först, man få ta ett tunt lager annars blir det snabbt stopp i rakhyveln


Ni måste bara testa, jag är super glad över att kommit på detta!   

 

 
ANNONS
 
Helga

Helga

13 november 2013 10:49

Alltid bra med smarta tips!

Svar; tack för dina gulliga ord i min blogg nu när jag varit lite orolig för dottern. Ja, det känns bra att hon kom in och fick vård igår kväll. Tänk att vi båda bloggar fortfarande. Det blir en livsstil va!?

http://www.helga1.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

13 november 2013 17:20

Kanske man får testa! :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
monica

monica

1 juli 2014 11:24

Eller så kan man epilera benen med en silkepil. Här är en bra guide om hur man vänjer sig vid smärtan: http://mony71.blogspot.se/2014/07/vanja-sig-vid-silkepil-epilator.html för er som är intresserade!

http://mony71.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se