Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2013

Förkyld

Av bian - 31 oktober 2013 13:05

Ja denna veckan har jag tampats med förkylning som inte verkar vilja ge sig! Känner mig lite bättre idag men med all spänningshuvudvärk så känns det som kroppen gått igenom ett mindre krig. Nog om det!   


Nästa vecka ska jag börja provjobba på ett nytt jobb som personlig assistent, är till en kille som är 11 år med autism. Jag har aldrig jobba som det innan så inser att det är väldigt mycket nytt, är lite små nervös så jag hoppas det ska gå bra. Håll alla tummarna ni kan för mig, lovar att uppdatera här vad som händer!


Hoppas ni haft en bättre vecka än jag! Snart helg i alla fall  

 
ANNONS
 
Anna Katana

Anna Katana

31 oktober 2013 18:11

Skönt att det börja gå mot bättrings vägen, men skriver krya på dig i alla fall.

Roligt att testa ett nytt jobb, det kommer nog gå jättebra ska du se (:

http://annakatana.devote.se

 
Ida

Ida

2 november 2013 21:41

Jag är också förkyld! Inte alls kul! Hoppas du blir bra snart!

SV: Ja jag tror det heter så. Har inte så bra koll på vad området heter. :p Jag tycker det räcker med att åka dit över dan. Du har väl inte så långt dit heller? kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

6 november 2013 14:58

Hej! Hoppas det går bra med jobbet, det är nog tufft men ger säkert en massa att jobba med barn på det sättet ! :)
Hoppas allt kommer gå bra & tack för kommentaren, han är ju rätt söt dåra´ hi hi :P Fast det är klart att jag tycker han är sötast i världen ;)
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se