Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2013

LÖRDAG <3

Av bian - 19 oktober 2013 10:52

Har längtat så mkt efter lördag så idag är jag lite som ett barn på julafton :) Ska på arbetsintervju till ett jobb som personlig assistent idag, så det ska bli jätte kul! Sedan idag kommer en kompis som heter Björn, vi ska ut och käka och ikväll ska vi iväg på pokerkväll och åker vi ut i tid så ska vi gå på Harrys sen!   Jag kommer ju aldrig ut på något för hundarna så ikväll ska mamma passa dom. Så ska bli otroligt kul, ska dock jobba kl 11 imorn så får försöka ta det lite lugnt, om det nu går  


Mopeden var inte stulen som tur var och eftersom jag gett mitt tillstånd till att den ska stå här (trots att jag sa att det var okej till dagen efter) så måste den få stå kvar ett tag till. Sedan när jag tröttnat på den, vilket ja egentligen redan gjort, så ska jag ringa polisen igen så kommer dom o bärgar bort den. Poliserna var jätte trevliga så menar inte att klaga på dom på något sätt men blir så trött att jag ska behöva sitta o ringa samtal pga av att jag var snäll, så ska jag behöva fixa allt sedan. Jädra slappa ungdomar!!!


Hoppas ni alla får en jätte bra helg  

 
ANNONS
 
Ida

Ida

20 oktober 2013 20:55

Hoppas du hade en härlig lördag!

SV: Skönt att den inte var stulen, men varför kan de inte hämta den? Slappa ungar!! Hoppas de får tummen ur snart! ;) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se