Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2013

LÖRDAG <3

Av bian - 19 oktober 2013 10:52

Har längtat så mkt efter lördag så idag är jag lite som ett barn på julafton :) Ska på arbetsintervju till ett jobb som personlig assistent idag, så det ska bli jätte kul! Sedan idag kommer en kompis som heter Björn, vi ska ut och käka och ikväll ska vi iväg på pokerkväll och åker vi ut i tid så ska vi gå på Harrys sen!   Jag kommer ju aldrig ut på något för hundarna så ikväll ska mamma passa dom. Så ska bli otroligt kul, ska dock jobba kl 11 imorn så får försöka ta det lite lugnt, om det nu går  


Mopeden var inte stulen som tur var och eftersom jag gett mitt tillstånd till att den ska stå här (trots att jag sa att det var okej till dagen efter) så måste den få stå kvar ett tag till. Sedan när jag tröttnat på den, vilket ja egentligen redan gjort, så ska jag ringa polisen igen så kommer dom o bärgar bort den. Poliserna var jätte trevliga så menar inte att klaga på dom på något sätt men blir så trött att jag ska behöva sitta o ringa samtal pga av att jag var snäll, så ska jag behöva fixa allt sedan. Jädra slappa ungdomar!!!


Hoppas ni alla får en jätte bra helg  

 
ANNONS
 
Ida

Ida

20 oktober 2013 20:55

Hoppas du hade en härlig lördag!

SV: Skönt att den inte var stulen, men varför kan de inte hämta den? Slappa ungar!! Hoppas de får tummen ur snart! ;) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se