Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2013

Älskar onsdagar<3

Av bian - 16 oktober 2013 14:22

Onsdag är nog min favorit dag i veckan, hemska måndagen är gjord och jag är ledig. Bara två dagar kvar och sedan helg   Idag har jag fått gjord en massa nytta, ringt polisen, tagit upp disk, tvättat, städat, bäddat rent i sängen, slingat håret, varit promenad, träffat mamma och då har bara halva dagen gått ännu. Ska fixa lite mer här hemma, älskar när saker blir gjorda   


Nu väntar jag på att polisen ska komma, var två killar som knackade på här för tre veckor sen en fredag kväll runt kl 20 och frågade om dom fick ställa sin eu moped här för den hade stannat på vägen. Ja som är så snäll å blåögd sa såklart ja. Dom var väl i 16-års åldern ungefär och hade hjälmar å allt med sig så trodde inget dumt. Man kan ju inte tro illa om alla! Dom skulle hämta den nästa dag men ingen kom, så nu står den här. Å man vet ju inte, den har inga reg skyltar så kan vara stulen, så ringde polisen idag så dom ska komma å kolla. Känns lite knasigt och skumt att den står här, så vill gärna ha bort den. 
ANNONS
 
Anna Katana

Anna Katana

16 oktober 2013 18:20

Kändes ju riktigt wierd med mopeden alltså. Att de ens knackar på och ställer den inne hos någon om den är stulen, brukar ju bara dumpa den någonstans då. Konstigt. Hoppas polisen kan reda ut det.

Ja, grisar finns överallt tyvärr.

http://annakatana.devote.se

 
Ida

Ida

16 oktober 2013 20:12

Det är bra att du har kontaktat polisen. Hoppas de kan få bort den. Skumt att de inte hämtat den...så den är säkert stulen. :/

SV: Jo det kom fram, har inte kunnat svara på kommentarer eller godkänna nu när jag inte har en egen fungerande dator. Går inte lika bra på surfplatta eller mobil tyvärr.

Usch och fy för urinvägsinfektion! Hoppas det är bättre nu! Har aldrig haft det som tur är. Popcorn är så gott. Skulle kunna äta det varje dag! ;) Brukar du göra i Micro eller på spisen? kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - Söndag 5 aug 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - Lördag 28 juli 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - Lördag 21 juli 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se