Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2013

Älskar onsdagar<3

Av bian - 16 oktober 2013 14:22

Onsdag är nog min favorit dag i veckan, hemska måndagen är gjord och jag är ledig. Bara två dagar kvar och sedan helg   Idag har jag fått gjord en massa nytta, ringt polisen, tagit upp disk, tvättat, städat, bäddat rent i sängen, slingat håret, varit promenad, träffat mamma och då har bara halva dagen gått ännu. Ska fixa lite mer här hemma, älskar när saker blir gjorda   


Nu väntar jag på att polisen ska komma, var två killar som knackade på här för tre veckor sen en fredag kväll runt kl 20 och frågade om dom fick ställa sin eu moped här för den hade stannat på vägen. Ja som är så snäll å blåögd sa såklart ja. Dom var väl i 16-års åldern ungefär och hade hjälmar å allt med sig så trodde inget dumt. Man kan ju inte tro illa om alla! Dom skulle hämta den nästa dag men ingen kom, så nu står den här. Å man vet ju inte, den har inga reg skyltar så kan vara stulen, så ringde polisen idag så dom ska komma å kolla. Känns lite knasigt och skumt att den står här, så vill gärna ha bort den. 
ANNONS
 
Anna Katana

Anna Katana

16 oktober 2013 18:20

Kändes ju riktigt wierd med mopeden alltså. Att de ens knackar på och ställer den inne hos någon om den är stulen, brukar ju bara dumpa den någonstans då. Konstigt. Hoppas polisen kan reda ut det.

Ja, grisar finns överallt tyvärr.

http://annakatana.devote.se

 
Ida

Ida

16 oktober 2013 20:12

Det är bra att du har kontaktat polisen. Hoppas de kan få bort den. Skumt att de inte hämtat den...så den är säkert stulen. :/

SV: Jo det kom fram, har inte kunnat svara på kommentarer eller godkänna nu när jag inte har en egen fungerande dator. Går inte lika bra på surfplatta eller mobil tyvärr.

Usch och fy för urinvägsinfektion! Hoppas det är bättre nu! Har aldrig haft det som tur är. Popcorn är så gott. Skulle kunna äta det varje dag! ;) Brukar du göra i Micro eller på spisen? kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se