Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 9 oktober 2013

Sparka igång mig själv

Av bian - 9 oktober 2013 14:45

Ibland måste man verkligen ta sig själv i kragen och skärpa sig lite! Ja måste hitta ett nytt jobb men inte alls haft ngot sug att leta då jag inte vet vad jag vill. Egentligen skulle jag vilja öppna någon egen webbshop eller något men det är alltid så svårt för vad ska man våga och inte våga??! Men jag vet med mig själv att om jag inte kommer testa så kommer jag bli tokig på mig själv längre fram, egentligen handlar det inte om mkt pengar från början. Får ta något litet lån till att köpa in lite saker men annars kan jag ha allt hemma så behöver inget lager eller liknande. Jag kan jobba kvar där jag är ett tag så jag har en inkomst och inte behöver börja ta ut nån lön.


Varför vågar jag inte bara????? Blir så jädra trött på mig själv, jag älskar ju sånt här och är bra på det, det vet ja! PUST, SUCK, STÖN!!!


Ledig idag, blir nog en promenix snart för att rensa tankarna!! Hoppas ni har en bra dag i alla fall  

 
ANNONS
 
Anna Katana

Anna Katana

9 oktober 2013 19:09

Tycker du ska följa din dröm och satsa på en webshop, det värsta som kan hända är att det misslyckas men då har du i alla fall försökt.

Ha det bra!

http://annakatana.devote.se

 
Ida

Ida

9 oktober 2013 19:12

Ibland vet man inte vad man vill. Just när det gäller att våga nått sånt så är det ju mycket att överväga. Man måste ju veta att det funkar också.

SV: Tjejträffen var trevlig. Blev dock lite trött i slutet så det vart lite segt. Men det är mysigt att träffas bara tjejkompisar ibland.
Du ska inte ha dåligt samvete för att du inte hann med allt. Det är bara kroppens sätt att säga stopp. :p Ta hand om dig! kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Danne

Danne

10 oktober 2013 08:31

Känner igen de där. Har velat starta eget sen ja var 18 men inte vetat vad ja ska starta och då tvekat. Man blir less på sig själv att man aldrig testar bara. Hur fel kan de gå liksom. Men 20 år senare (usch va gammal man låter) sitter ja fortfarande och funderar på vad ja ska göra...

http://danneking.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

10 oktober 2013 22:19

Tack så mycket för din grattis hälsning :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - Söndag 5 aug 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - Lördag 28 juli 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - Lördag 21 juli 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se