Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2013

Jobbat massor!

Av bian - 3 oktober 2013 12:10

Förra veckan var det väldigt mycket jobb för mig som gällde så det känns bra men någonstans där glömde emellan glömde jag av lilla bloggen :) Idag är fastedag o vissa dagar är verkligen inte bra att ha det för man känner att humöret dalar lite dom dagarna man inte äter om man har en dålig dag, hoppas detta ska gå vägen!


Ringde nyss till telenor och sa upp mitt abonnemang hos dom, har haft dom i flera år och har egentligen ingenting emot dom men tycker räkningarna växer och växer men inte att ja ringer mer, mottagningen här jag bor är så där och Halebop som har Telias nät ska ha bättre mottagningen här så jag hoppas det blir så. Han i luren blev sur, men vad ska jag göra åt det, han sa att han skulle matcha deras erbjudande men Telenor var ändå 50 kr billigare, det är ju inte att matcha! Så jag sa upp, annars hade jag nog tacka ja till dom men kan dom inte matcha exakt samma så kan det vara! :)


Hoppas ni alla haft en bra vecka, imorn är det fredag igen, JIPPIE :)

 
ANNONS
 
Ida

Ida

3 oktober 2013 14:09

Det verkar som en del företag kan med att höja sina avgifter lite hur som helst utan att fråga. Sen när man undrar vad det är man egentligen betalar för så kan de inte riktigt förklara det. :p

SV: På lördag ska vi först på barndop och sen ska jag på tjejkväll hemma hos en kompis. :) Vad ska du själv göra? kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

3 oktober 2013 18:49

Nej magsjuka hoppar man ju gärna över. Finns knappt något förre, förkylning kan man liksom leva med :)

Skönt med mycket jobb och ibland glömmer man bort bloggen :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

7 oktober 2013 10:03

Dumt av killen att bli sur! Som kund har du ju rätt att välja det som fungerar bäst för dig !!
Hoppas du får en bra vecka tjejen, själv väntar jag ... :P
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - Söndag 5 aug 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - Lördag 28 juli 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - Lördag 21 juli 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se