Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2013

Jobbat massor!

Av bian - 3 oktober 2013 12:10

Förra veckan var det väldigt mycket jobb för mig som gällde så det känns bra men någonstans där glömde emellan glömde jag av lilla bloggen :) Idag är fastedag o vissa dagar är verkligen inte bra att ha det för man känner att humöret dalar lite dom dagarna man inte äter om man har en dålig dag, hoppas detta ska gå vägen!


Ringde nyss till telenor och sa upp mitt abonnemang hos dom, har haft dom i flera år och har egentligen ingenting emot dom men tycker räkningarna växer och växer men inte att ja ringer mer, mottagningen här jag bor är så där och Halebop som har Telias nät ska ha bättre mottagningen här så jag hoppas det blir så. Han i luren blev sur, men vad ska jag göra åt det, han sa att han skulle matcha deras erbjudande men Telenor var ändå 50 kr billigare, det är ju inte att matcha! Så jag sa upp, annars hade jag nog tacka ja till dom men kan dom inte matcha exakt samma så kan det vara! :)


Hoppas ni alla haft en bra vecka, imorn är det fredag igen, JIPPIE :)

 
ANNONS
 
Ida

Ida

3 oktober 2013 14:09

Det verkar som en del företag kan med att höja sina avgifter lite hur som helst utan att fråga. Sen när man undrar vad det är man egentligen betalar för så kan de inte riktigt förklara det. :p

SV: På lördag ska vi först på barndop och sen ska jag på tjejkväll hemma hos en kompis. :) Vad ska du själv göra? kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

3 oktober 2013 18:49

Nej magsjuka hoppar man ju gärna över. Finns knappt något förre, förkylning kan man liksom leva med :)

Skönt med mycket jobb och ibland glömmer man bort bloggen :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Vivi

Vivi

7 oktober 2013 10:03

Dumt av killen att bli sur! Som kund har du ju rätt att välja det som fungerar bäst för dig !!
Hoppas du får en bra vecka tjejen, själv väntar jag ... :P
Kram

http://www.missvivis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Av bian - 7 augusti 2017 02:51

Tack snälla alla läkare som orkar lyssna! Jag hade en/två otroligt bra läkare TILL SLUT när jag mådde dåligt förra året. Men bägge har gått i pension och då var det som en klump i magen, börja om IGEN med en ny läkare! Jag orkar inte, o0ch jag vill i...

Av bian - 22 juli 2017 00:13

Tro det eller ej emn jag lver och mår faktiskt ganska bra! :D Upp å ner med kroppen men försöker se det positivt! Jag tänker så mycket på bloggen men det blir sällan av att jag hamnar här även om jag vill.    Så hur mår ni?? Har ni några roliga s...

Av bian - 20 maj 2017 23:09


Här kommer ett av dom efterlängtade "recepten" jag lovat! ÄNTLIGEN! Super enkelt att göra själv, om man bara har lite muskler och tålamod så kommer det bli super!   Jag var länge väldigt beroende av aromat, aromat på precis alla smörgåsar, grönsa...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 32 år som bloggar om allt som händer i mitt liv. Gillar film, poker och att testa ny god mat!

Har eget hus, massor av husdjur & äter inte längre kött. Spännande recept hos mig :D

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se