Allt om mitt liv... Å lite till

Direktlänk till inlägg 11 september 2013

Sista målningen :)

Av bian - 11 september 2013 09:45

Idag innan jobbet ska jag försöka få klart den sista målningen som ska göras på utsidan :) Ska bli otroligt skönt att lägga penseln på hyllan och äntligen vara klar efter 2:a sommaren med målning på schemat! Det är lite att man känner sig lite stolt 


Imorn åker min bror iväg till Thailand så jag har bytt bort min lediga onsdag till att vara ledig imorn istället när vi ska  köra bror till Landvetter. Hade varit skönt att vara ledig idag men får njuta imorn av att ha ett färdigmålat hus imorn istället   

 
ANNONS
 
Ida

Ida

11 september 2013 14:10

Skönt att få det ordnat innan hösten. Känns som man måste underhålla med målning ganska ofta. Vi målade om huset för några år sen, men färgen funkade inte med den som var under så den har spruckit på flera ställen på huset. :/

SV: Ja visst är det en söt mugg? Finns i typ mörk turkos också.kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Lifeofjohanna

Lifeofjohanna

11 september 2013 18:43

Tack så mycket! Haha ja förstår det, jag har lägenhet så behöver inte pyssla så mycket med sånt :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bian - 5 augusti 2018 13:19


Jag har ju varit väldigt oaktiv på bloggen det sista och mycket beror på att ja aldrig sitter vid datorn men nu har ja laddat ner appen så kan blogga från mobilen, i sängen till ö med. Ligger här med magkatarr ? nån annan som har magkatarr som har nå...

Av bian - 28 juli 2018 11:55

Denna helgen är den enda då jag tagit ut semester, väldigt skönt då det är väldigt med liv på SMögen idag pga av festival och då är det inte kul att jobba där :( Så ledig och fri som en fågel att göra avd jag vill! Men varm är det, nåt fruktansvärt, ...

Av bian - 21 juli 2018 21:59


För några dagar sedan pratade jag med Annie, hennes blogg hittar ni här, hon undrade om min blogg. Hon är inte den första men jag har inte funnit "mod" att skriva. Jag har varit kluven, ledsen, stark men ändå halv. Den 24 oktober avlivade jag min äls...

Av bian - 11 oktober 2017 16:04

Man måste se de bra sakerna med hösten även om den är mindre skoj ibland. I allafall väder mässigt! Jag älskar att plocka svamp, först såklart för att det är underbart gott men också att komma ut i skogen, det är så rofyllt! I år har jag nog plockat ...

Av bian - 26 september 2017 07:00

Alltså om ni bara kunde förstå hur ofta jag tänker på bloggen och allt jag vill dela med mig av! ALLTID!! Men jag sitter aldrig vid datorn längre... eller väldigt sällan. Enda gången jag sitter är när jag jobbar med företaget! Jag har haft en del att...

Presentation


Välkomna in till min blogg!

En tjej på 34 år som bloggar om allt som händer i mitt liv!

Har hus själv, massa djur, älskar att dela med mig av mat & sakerna som händer i mitt liv, både bra & dåliga!

Kategorier

Sök i bloggen

Tips från mig

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se